CFR Cluj, “indrumata” din nou catre punctul cu var pana la finalul turului? COTA este 4.50!

Dupa cum ne-am obisnuit, CFR Cluj este criticata in mod solemn pentru arbitrajele favorabile si, pana la urma, pe buna dreptate. “Feroviarii” au beneficiat pana acum de nu mai putin de patru lovituri de la 11 metri in favoarea lor, toate fiind dictate la scorul de 0-0. Avand in vedere imprejurarile, nu vedem motive pentru care acest scenariu nu s-ar repeta de cel putin doua ori in urmatoarele patru runde ale Ligii 1.


“Pariuri de la utilizatori”, in voga

Recomandata de multa vreme de catre site-ul nostru, promotia agentiei on-line Winmasters, “Pariuri de la utilizatori”, va ofera oportunitatea de a testa o libertate totala in domeniul pariurilor. Astfel, orice scenariu gandit de dumneavoastra poate fi propus celor de la Winmasters, care vor returna o cota pe masura, indiferent de cat de mici sunt sanse ca, la prima vedere, pariul sa fie castigator. Dupa multe alte propuneri oferite de catre redactia noastra, Pariuri1x2 vine de aceasta data cu  un pariu mai mult decat interesant si de actualitate.


Doua penalty-uri? Realizabil!

Primind deja patru lovituri de la 11 metri in acest sezon, dintre care majoritatea pot fi cert contestate, cei de la CFR Cluj se pot considera ca fiind mai mult decat norocosi in aceasta editie de Liga 1, acolo unde defileaza in fruntea ierarhiei, atragandu-si insa dusmani din toate partile. Asadar, dupa ce am vazut fazele controversate ale penalty-urilor acordate impotriva celor de la Dinamo sau CSU Craiova, nu ar fi de mirare sa asistam la noi “capodopere” de partea clujenilor. Asadar, cine crede ca in urmatoarele patru etape din Liga 1, in meciurile in care CFR Cluj va juca impotriva Chiajnei, a FCSB-ului, a Astrei si a lui Juventus Bucuresti, trupa lui Dan Petrescu va beneficia de minimum doua lovituri de pedeapsa, poate profita de o cota excelenta: 4.50!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu