BREAKING NEWS » CFR Cluj si-a aflat adversara din primul tur preliminar din Liga Campionilor! Vezi numele adversarei „feroviarilor”!

CFR Cluj - Liga Campionilor

CFR Cluj si-a aflat astazi, incepand cu ora 13:00, adversara din primul tur preliminar din Liga Campionilor!


Urmareste evenimentele pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Floriana vs  CFR Cluj, in primul tur preliminar

Echipa pregatita de catre „Bursuc” nu a avut timp de vacanta! CFR Cluj si-a aflat deja adversara din primul tur preliminar din Liga Campionilor. Ardelenii vor evolua impotriva celor de la Floriana, din Malta. Cu certitudine, elevii lui Dan Petrescu sunt cotati cu prima sansa in vederea obtinerii calificarii in faza urmatoare a competitiei. Amintim faptul ca in editia precedenta, „visiniii” au ajuns pana in play-off-ul competitiei, unde au fost eliminati de Slavia Praga.

Pe langa adversara extrasa, CFR Cluj ar mai fi putut fi imperecheata cu Fola (Luxemburg), Djurgarden (Suedia), Buducnost (Muntenegru), Flora Talinn (Estonia), Dinamo Brest (Belarus), Riga (Letonia), Connah’s Quay (Tara Galilor), Klaksvik (Insulele Feroe), Europa FC (Gibraltar), Celje (Slovenia), Ararat-Armenia (Armenia), KuPS (Finlanda), Knattspyrnufelag (Islanda), KF Tirana (Albania), Sileks Kratovo (Macedonia de Nord), Linfield (Irlanda de Nord) sau Drita (Kosovo).

Atat meciurile in care vor fi angrenati ardelenii, cat si cele mai importante confruntari din Liga Campionilor vor fi analizate in detaliu de echipa Pariuri1x2! In plus, vei avea acces la multe alte pronosticuri ce iti pot aduce „verdele” pe bilete!! (Click AICI pentru avancronici!)


Urmareste-ne pe Facebook si Instagram!  Aboneaza-te și la canalul nostru de YouTube!


Fii printre primii 150 de utilizatori care isi deschid cont la agentia Superbet urmand pasii indicati mai jos si automat beneficiezi de un Bonus de 30 lei, fara depunere!

Pasii de urmat sunt extrem de simpli:

  1. Trebuie sa-ti deschizi acum un cont la Superbet* de pe acest link. Imediat dupa ce ti-ai deschis contul, poti beneficia si de bonusul de bun-venit Superbet: 500 lei pentru pariurile tale!
  2. Bifeaza acordul de marketing in momentul inregistrarii. Doar astfel devii eligibil pentru promotiile Superbet
  3. Activeaza-ti contul.
  4. Incaseaza-ti bonusul de 30 de lei, fara depunere!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu