Cotele la prezidențiale: Vezi cine e favorit la pariuri să câștige alegerile din toamnă!

Geoana vs Ciolacu

Geoană și Ciolacu, favoriți la pariuri!

Bătălia politică pentru postul de președinte al României se anunță a fi una acerbă în toamnă. Vezi cine este favorit la pariuri pentru a ocupa ,,fotoliul,, de lider al României pentru următorii 5 ani: 

Mircea Geoană este secretarul general adjunct al NATO și în această toamnă va candida pentru postul de președinte al României. Doljeanul a mai candidat pentru această funcție în anul 2009, când a fost învins de Traian Băsescu pentru o diferență mai mică de un procent. Declarațiile făcute de Geoană înaintea aflării rezultatului final au făcut înconjurul internetului la acea vreme. Mircea Geoană a strigat ,,Mihaela, dragostea mea, am învins,, , deși rezultatele erau doar parțiale, iar ultimele secții de votare care au fost numărate au adus triumful lui Băsescu. Pariul pe o victorie a lui Geoană în toamnă ar dubla investiția unui român ce mizează pe triumful acestuia. 

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Marcel Ciolacu este premierul României și va candida la postul de președinte în această toamnă. Buzoianul în vârstă de 56 de ani conduce partidul PSD în acest moment și este omul propus din partea ,,trandafirului,, pentru poziția de președinte al României. Ciolacu a fost în prim-planul camerelor de luat vederi în ultimul an și a dorit să își arate reușitele de fiecare dată. În plus, Marcel Ciolacu a atacat vehement adversarele politice și încearcă să dea bun exemplu ceea ce a consolidat până în prezent. Buzoianul s-a implicat și în evenimentele sportive, iar cea mai cunoscută acțiune a sa a fost aceea de a cere Corpului de Control anchetarea cheltuielii banului public în Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Un pariu plasat cu 100 de lei pe victoria reprezentantului PSD în toamnă are putea aduce un profit de 250 de lei. 

Pariuri Alegeri prezidențiale

Laura-Codruța Koveși este fosta procuroare-șef la Direcția Națională Anticorupție. În prezent, doamna de 50 de ani din Covasna ocupă funcția de procuror-șef la Parchetul European. Românii care mizează 100 de lei pe victoria Codruței Koveși ar putea avea un profit de 700 de lei în această toamnă.

George Simion, co-fondatorul și liderul AUR se află printre favoriții la câștigarea funcției de președinte al României. În prezent, Simion este membru al Camerei Deputaților în Parlamentul României, iar în urmă cu o lună și-a anunțat candidatura la președinției dacă PSD îl va propune pe Marcel Ciolacu. Pariorii ce vor miza 100 de lei pe victoria liderului AUR ar putea să aibă un profit de 700 de lei. 

Evident, Betano propune și alte nume importante pentru poziția de președinte al României. Astfel, vă puteți alege favoritul din lista propusă mai jos:

 Cote Betano: Alegeri prezidențiale România 2024

Pariaza la Betano Ai BONUS de pana la 500 de RON la prima depunere!

PARIAZĂ ACUM [/alert]

Pentru biletul zilei și alte ponturi pariuri pe astăzi dar și pe zilele următoare, vă invităm să accesați rubrica noastră de Ponturi. Cele mai bune pariuri sunt pe site-ul Pariuri1X2. În rubrica Video găsiți pastilele Faci Pariu cu Sabin Pîrvan.


Pentru mai multe ponturi gratuite oferite de redacția Pariuri1x2.ro, accesați conturile noastre de Tik Tok, Telegram și Instagram , precum și canalul nostru de YouTube.


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu