Cotele la titlu in Spania: Barcelona favorita, Real Madrid cotata cu sansa a doua

hi-res-dd0e9aae497efb112cfa42d85a4c9bdf_crop_northNe pregatim de o noua editie de Primera Division, ce va incepe cu Barcelona in calitate de detinatoare a titlului, data ca favorita in acest an de bookmakeri pentru a cuceri cel de-al 24-lea trofeu din istoria clubului, al 8-lea din ultimii 11 ani.

FC Barcelona, una dintre cele mai titrate echipe ale Europei, castigatoarea triplei campionat-cupa-Champions League in sezonul trecut, este vazuta ca favorita la castigarea editiei 2015/2016 de Primera Division. In lotul formatiei catalane nu s-au schimbat multe, la capitolul plecari, doar cea a lui Xavi s-a facut simtita, de aceea a fost adus Arda Turan de la Atletico Madrid. Pe langa jucatorul turc, Luis Enrique l-a adus si pe Aleix Vidal de la Sevilla, in schimbul a 20 de milioane de euro. In compartimentul ofensiv nu s-au facut modificari, trio-ul MSN (Messi-Suarez-Neymar) fiind practic cel care a contribuit cel mai mult la castigarea triplei.

Real Madrid, echipa in componenta careia se afla Cristiano Ronaldo, castigator al ultimelor doua Baloane de Aur, este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului. „Galacticii” au terminat sezonul trecut fara niciun trofeu castigat, lucru ce l-a determinat pe Florentino Perez sa faca schimbari in ceea ce priveste antrenorul, Rafa Benitez fiind cel adus in locul italianului Carlo Ancelotti. In lotul Realului au avut loc cateva schimbari, Chicharito s-a intors la Manchester United dupa expirarea imprumutului, Khedira a plecat la Juventus liber de contract, dar cel mai rasunator transfer a fost cel al lui Iker Casillas, plecat la Porto, dupa ce a imbracat 16 ani tricoul Realului. Benitez s-a miscat repede pe piata transferurilor si l-a adus pe Kiko Casilla, pe langa care a venit si brazilianul Danilo de la Porto in schimbul a 32 de milioane de euro.

Topul este completat de Atletico Madrid, echipa ce in urma cu doua sezoane surprindea placut lumea fotbalului, reusind sa castige campionatul, fiind de asemenea la un minut distanta de cucerirea primului trofeu de Liga Campionilor. Echipa lui Simeone primeste cota 16 la castigarea titlului. In spatele lui „Alteti” se afla Valencia, locul 4 in sezonul trecut si Sevilla, castigatoarea Europa League in doi ani consecutivi, urmate de Bilbao si Villareal.

(cotele de pe Unibet)

cote titlu

Cotele la titlu in Serie A: Juventus si restul lumii!

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu