CSMS Iasi – Dinamo: Misiune dificila pentru liderul Ligii 1

Meciul zilei de astazi in Liga 1, se joaca de la ora 21:00, pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou, acolo unde CSMS Iasi va primi vizita liderului clasamentului Ligii 1 in acest moment, Dinamo Bucuresti. Intalnirea va putea fi urmarita in transmisiune directa pe canalele Look TV, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1, si va fi arbitrata de o brigada condusa de Adrian Comanescu.

sursa foto:sptfm.ro

CSMS IASI

„Ne asteapta un meci dificil in compania echipei clasate pe primul loc, o formatie care a castigat cu 3-0, dupa un meci foarte bun, cu Voluntari. Dinamo este o echipa buna, cu un antrenor experimentat, trece printr-o formă buna si n-a pierdut niciun meci de la inceputul campionatului.”
– Nicolo Napoli (antrenor)

Dupa un inceput in forta de campionat, CSMS Iasi este supriza placuta a Ligii 1, ocupand pozitia a patra in clasament, cu 10 puncte acumulate din primele 6 runde. In mare parte, aceste reusite se datoreaza evolutiilor de pe teren propriu, unde pana acuum au punctaj maxim din victoriile cu Petrolul si CFR Cluj. De altfel, iesenii au castigat noua din precedentele 12 meciuri care au avut loc pe teren propriu, iar evolutiile echipei sunt remarcabile atunci cand evolueaza in ”Copou”. Totusi, iesenii au si probleme, evidentiate in deplasarile acestui sezon de la Pandurii si Botosani, pierdute de ieseni. Nicolo Napoli nu ii va avea la dispozitie pentru duelul de azi pe Nuno Viveiros si Badic. Primul a acuzat dureri dupa infrangerea de la Botosani si este suspect de ruptura fibrilara in timp ce al doilea nu este pus la punct cu pregatirea fizica.

Echipa probabila: Grahovac – Ciuca, Mihalache, Frasinescu, Tiganasu – Mitic, Enescu – St. Grigorie, V. Gheorghe, Bole – Golubovic

 

Dinamo Bucuresti

„Important este ca la sfarsitul campionatului, in mai, sa fim pe primul loc. De vreo trei ani si ceva n-am mai fost pe primul loc. Ma bucur, dar le-am zis jucătorilor ca fara munca nu se poate. Mai avem ceva de lucru la spiritul de dinamovist.”
– Mircea Rednic (antrenor)

„Cainii Rosii”, condusi de Rednic de pe banca, vin dupa o remiza cu Steaua si o victorie categorica obtinuta cu Voluntari, fiind fara esec pana acum in campinat, o serie pe care oaspetii nu au mai avut-o de ani buni in campionat, si pe care vor sa o continue si dupa partida de la Iasi. Mircea Rednic a reusit sa faca o echipa buna cu multi jucatori noi transferati in aceasta vara in “Stefan cel Mare”, si se poate mandri si cu cea mai buna defensiva din Liga 1. Bucurestenii raman totuși fara succes in deplasare, acolo unde a remizat cu ASA Targu Mures, Viitorul si Steaua. Este un meci special si pentru antrenorul Mircea Redni, care vrea astazi sa obtina prima victorie din cariera la Iasi, „Puriul” avand in palmares o remiza si o infrangere. Acesta va alinia probabil acelasi prim 11 folosit si in ultima partidă, cea cu FC Voluntari, avand tot lotul valid la dispozitie.

Echipa probabila: Cerniauskas – Feussi, A. Marc, Mevlja, Fai – Vojnovic, S. Filip – B. Gavrila, C. Matei, V. Lazar – Gnohere

Dinamo va avea o misiune foarte grea in aceasta seara in fara unei echipe ce a suferit un singur esec in precedentele 12 meciuri jucate acasa. Trupa antrenata de catre Mircea Rednic joaca slab departe de casa, lucru evidentiat se de faptul ca in anul 2015, dinamovistii au obtinut doar trei victorii. Cu un Dinamo care nu a inscris decat un gol in deplasarile din acest sezon, si o echipa CSMS Iasi , ce primeste rar mai mult de doua goluri, avem din nou premizele unei partide cu putine reusite pe tabela.

Pont: Sub 2,5 goluri, 1x
De incercat: X Final

Dorut Surdu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FC Voluntari – Astra : Debut de “foc” pentru Stoican pe banca ilfovenilor

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

PSG – GFC Ajaccio: Sanse minime pentru nou promovata pe Parc des Princes!

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu