Cele mai tari meciuri ale etapei din La Liga sunt analizate pe Pariuri1x2.ro si se vad GRATIUIT pe net!

Prima divizie fotbalistica a Spaniei, La Liga, se aproprie cu pasi repezi, dar siguri, de finalul acestui sezon. Calculele pentru titlu si locurile de Liga Campionilor sunt extrem de complicate, iar in acest weekend se vor desfasura 3 derby-uri ce pot avea un impact deosebit in lupta pentru podiumul stagiunii.


Sa 17:15: Athletic Bilbao – Real Madrid – Ai aici avancronica si pontul!
Cote Netbet: 4.90  4.05  1.66

Reveniti pe prima pozitie a clasamentului, „Galacticii” lui Zinedine Zidane isi doresc consolidarea fotoliului de lider. Totusi, intalnirea impotriva celor de la Bilbao din Tara Bascilor va fi una mai mult decat dificila, iar presiunea pe care FC Barcelona o poate pune de la distanta este una extrem de mare.

Du 17:15: Atletico Madrid – FC Sevilla – Ai aici avancronica si pontul!
 Cote Netbet: 1.57  3.95  5.85

Daca Real Madrid si FC Barcelona sunt favorite certe pentru ocuparea primelor doua pozitii din Primera Division, Atletico Madrid si FC Sevilla isi disputa ultimul loc de pe podium. Acestea se vor duel in meci direct in capitala Spaniei, castigatoarea acestei intalniri urmand sa aiba parte de o pozitie extrem de favorabila in vederea indeplinirii obiectivului stagional.


alte cote


Du 21:45: FC Barcelona – Valencia CF – Ai aici avancronica si pontul!
 Cote Netbet: 1.11  10.00  17.25

Catalanii condusi de Luis Enrique vin dupa infrangerea usturatoare incasata pe „El Riazor”, unde Deportivo La Coruna s-a impus cu scorul de 2-1. Euforica inca dupa eliminarea PSG-ului in Liga Campionilor, Barcelona nu a reusit sa-si gaseasca concentrarea oportuna. Acum insa „Blaugrana” revine pe Nou Camp, unde a inscris nu mai putin de 17 goluri in ultimele 3 partide!

Toate cele 3 partide se vad LiveVIDEO GRATUIT pe NetBet TV! Cum pot viziona NetBet TV?

Oriunde vezi simbolul NetBet TV alăturat unui eveniment, acel eveniment poate fi vizionat de pe PC.

Ca să vizionezi NetBet TV trebuie doar:

Să te conectezi pe contul tău NetBet sau sa-ți deschizi acumul unul si să te asiguri că ai o balanță mai mare de 1 RON / 1 EUR sau că ai plasat un pariu în ultimele 48 de ore in valoare de minim 5 RON (sau echivalent în altă valută). Nu uita! NetBet intampina noii clienti cu un BONUS de bun venit de 1500 lei, abolut gratuit pentru pariurile tale. 

Click pe orice eveniment care are în dreptul lui simbolul NetBet TV și transmisiunea va începe cu 2 minute înainte de startul evenimentului respectiv.



 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu