Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 24» Hotii!

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un moment inedit din istoria Cupei Mondiale.

Hotii! – Cupa Mondiala 2002

„Hotii” sau „rusine!” erau titlurile cotidianelor sportive italiene in dimineata de 19 iunie 2002. O echipa din care faceau parte jucatori ca Alessandro Del Piero, Cristian Vieri, Francesco Totti, Pippo Inzaghi, Fabio Cannavaro, Alessandro Nesta, Paolo Maldini si Gigi Buffon fusese eliminata cu o zi inainte de una dintre tarile gazda a Mondialului din 2002, Coreea de Sud. Actorul principal nu fusese nici unul dintre aceste adevarate legende ale fotbalului italian si nici macar vreunul dintre jucatorii gazdelor, ci arbitrul Byron Moreno. Decizii incorecte ale ecuadorianului au costat Italia o calificare si poate un titlu mondial. Inaintea golului de aur marcat de coreeni, arbitrul a oprit pentru offside o faza clara de gol pentru italieni si a aratat al doilea cartonas galben lui Totti, ambele decizii fiind incorecte.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Speram ca meciurile de la Mondialul din Rusia vor fi decise de jocul din teren, nu de deciziile arbitrilor. Unibet ofera totusi o optiune interesanta de pariere ce ii priveste pe arbitri, pe cei mai buni dintre ei. Astfel, casa de pariuri va da optiunea de a paria pe arbitrul ce va conduce de la centru finala din Rusia. Milorad Mazic este in acest moment favoritul pentru a primi aceasta onoare si responsabilitate. El are cota 4.00, fata de cota 5.00 acordata lui Bjorn Kuipers si cota 8.00 a lui Felix Brych.

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu