Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 12» Criza de tricouri

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un nou episod inedit din istoria Cupei Mondiale.

Criza de tricouri – Cupa Mondiala 1958

Franta a plecat la Mondialul din 1958 cu minimum de echipament. Cum la precedentele turnee finale avusese prestatii modeste, nimeni nu se astepta ca echipa „cocosilor” sa treaca de grupe. Totusi, francezii, care adusesera doar cate trei tricouri pentru fiecare jucator, au fost nevoiti sa faca mai multe drumuri catre spalatorie de-a lungul turneului, deoarece au ajuns pana in finala mica: 6-3 cu Germania.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Asteptarile sunt mai mari acum, Franta participand la turneul final din Rusia din postura de vicecampioana europeana. O eliminare inainte de faza semifinalelor ar fi probabil o dezamagire pentru cei mai multi francezi. La Unibet, calificarea Frantei in penultimul act are cota 2.20. Antoine Griezmann este omul in care isi pun sperantele cei mai multi fani. Atacantul ce a jucat in sezonul trecut pentru Atletico Madrid are cota 12.00 sa castige Gheata de Aur la turneul din aceasta vara.

Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu