Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 13» Cum si cand au aparut cartonasele

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre momentul introducerii cartonaselor in arbitraj.

Cum si cand au aparut cartonasele – Cupa Mondiala 1970

Cartonasele colorate nu au insotit fotbalul din cele mai vechi timpuri, ci au aparut la Cupa Mondiala din 1970, in Mexic. Pana atunci arbitrii avertizau sau eliminau jucatorii prin vorbe si gesturi, de multe ori iscandu-se confuzii. Ken Aston, cunoscut arbitru international al vremurilor, s-a gandit la moduri pentru a evita astfel de probleme. „In timp ce conduceam pe Kensington High Street, s-a aprins lumina rosie a semaforului. ‘M-am gandit, Galben, ia-o mai usor; rosu, stop, iesi afara’.”


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Recordul pentru cea mai rapida eliminare la un Campionat Mondial este de 56 secunde. Uruguayanul Jose Batista a fost cel care a petrecut mai mult timp de la vestiare pana pe teren si inapoi decat jucand fotbal, el fiind elimnat in primul minut al meciului cu Scotia. Pentru o cota de 26.00, la Unibet puteti paria pe doborarea acestui record la Cupa Mondiala din Rusia.

Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu