Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 14» Colierul Fadiga

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Astazi ne amintim despre un nou moment din istoria Cupei Mondiale.

Colierul Fadiga – Cupa Mondiala 2002

Cu cinci zile inaintea Mondialului, un fotbalist senegalez, Khalilou Fadiga, a furat un colier in valoare de 245 de dolari dintr-un magazin de bijuterii. Pentru ca si-a recunoscut vina, patronii magazinului si-au retras acuzatiile, insa au denumit lantul de aur de 18 carate „colierul Fadiga”. Jucatorul a fost pastrat in echipa Senegalului si a evoluat la Mondial, unde a marcat un gol, contra Uruguayului.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Era doar prima participare a Senegalului la Cupa Mondiala. Echipa avea sa ajunga pana in sferturile competitiei, fiind doar una din trei echipe africane ce au reusit aceasta performanta in istoria Cupei Mondiale. 16 ani mai tarziu, Senegal s-a calificat inca o data la Cupa Mondiala. De aceasta data, Senegal are cota 2.30 sa se califice mai departe dintr-o grupa din care mai fac parte Polonia, Columbia si Japonia. O noua calificare in sferturile de finala are cota 6.00.

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu