Despre Mondial, in 30 de povesti: Episodul 5» Si nemtii gresesc cateodata

povesti despre mondial

Cu doar cateva zile inaintea startului turneului din Rusia, Pariuri1x2 continua seria povestilor legate de Mondial. Acest episod aminteste despre un episod pe care nemtii ar vrea sa il uite.

Si nemtii gresesc cateodata – Cupa Mondiala 1974

In fata unei multimi de 77.833 de spectatori aflati pe Olympiastadion din Munchen, pe 7 iulie 1974 finala Cupei Mondiale incepea cu intarziere. Problemele au fost cauzate de faptul ca centralul Jack Taylor a observat lipsa fanioanelor de la coltul terenului. In ciuda recunoscutei eficiente germane, toti au trebuit sa astepte, inclusiv milioane de oameni care urmareau finala din jurul lumii, pentru ca o persoana sa alerge in jurul terenului, pentru a amplasa fanioanele in pozitiile lor. In final, Germania de Vest s-a impus in fata Olandei, cu 2-1.


La Unibet primul pariu pana la 250 RON este GRATUIT!

Gerd Muller marca atunci golul victoriei pentru nemti. In acest moment nemtilor le lipseste un atacant de nivelul legendei germane. In calificarile pentru mondial, cei mai buni marcatori au fost Thomas Muller si Sandro Wagner, cu cate cinci reusite. La turneul final, cele mai bune sanse de a deveni golgheterii Mannshaft-ului sunt Timo Werner, cu o cota de 3.25 la Unibet si Mario Gomez, cu cota 5.00.

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu