Edgar Davids: „Messi este o anomalie!”

Fostul international olandez, in varsta de 42 de ani, care fost invitat sa anunte finalistii Balonului de Aur din acest an, a ramas impresionat de ceea ce face Lionel Messi pe teren. Jucator in perioada romantica a fotbalului mondial, Davids a ramas surprins placut de evolutiile argentinianului.

sursa foto: mirror.co.uk

balonul-de-aur

Jucator la Juventus, Ajax, Inter, Edgar Davids nu a putut sa nu remarce magia pe care o produce Messi cand are balonul la picior. Faptul ca a fost cel care i-a prezentat pe finalistii Balonului de Aur, a facut ca acesta sa isi poata exprima admiratia fata de atacantul argentinian de la FC Barcelona.

Intr-un interviu pentru FIFA.com, David a spus: „Ceilalti trebuie sa mai astepte pana ce Messi o sa o lase mai moale”, facand referire la castigarea trofeului celui mai bun jucator din lume. Fostul international olandez a mai declarat: „Este incredibil ce au realizat Cristiano Ronaldo si Messi. Imi place Ronaldo pentru ca e uimitor si lucreaza intens.  Daca Messi nu este in forma, portughezul este pregatit in orice moment sa-l eclipseze.”

Intrebat daca are vreun favorit la castigarea Balonului de Aur, olandezul a spus: „Il prefer pe Messi, deoarece este o anomalie. Restul trebuie sa mai astepte pana cand acesta cade putin.”

Decernarea Balonului de Aur este programata sa aiba loc pe 11 ianuarie, la Zurich. In cursa pentru cel mai ravnit trofeu, cel care desemneaza practic fotbalistul anului, au intrat Lionel Messi, Cristiano Ronaldo si Neymar Jr.

Intrat in fotbalul mare in 1991, mijlocasul olandez si-a facut debutul la Ajax, pentru care a evoluat cinci sezoane, marcand 21 de goluri. Cumparat de AC Milan in sezonul 96-97′, acesta nu a confirmat si a fost transferat de Juventus Torino, evoluand pentru „Batrana Doamna” timp de sapte ani. Acesta a mai trecut de atunci pe la cluburi precum Inter Milano, Tottenham, Crystal Palace sau Barnet, echipa de la care s-a si retras in 2014.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu