NEWS: Avem echipele probabile pentru Lituania – Romania. Intra sa vezi cine sunt „cei 11 fantastici” cu care va incepe Cosmin Contra!

Astazi, incepand cu ora 21:45 se va disputa partida Lituania – Romania, din cadrul etapei cu numarul 3 din Liga Natiunilor.


Informatii generale echipe Lituania – Romania

Asa cum vehicula intreaga presa dupa anuntul legat de convocarea lui Gabriel Tamas, acesta ar putea intra in echipa „tricolora” inca din primul minut. De asemenea, alaturi de Tamas in aparare ii vom regasi pe Sapunaru, Bancu si Manea, acesta din urma urmand sa-l inlocuiasca pe Romario Benzar.

In afara schimbarilor din compartimentul defensiv singura „dilema” pe care o are Cosmin Contra este legata de ofensiva. Cel mai probabil Cosmin Contra va incepe partida de la Vilnius doar cu Claudiu Keseru, in ciuda faptului ca se gandea in ultima perioada la o formula ce l-ar fi inclus si pe Tucudean inca de la inceputul partidei.


Cele mai importante dueluri  se pot vedea in format LIVE VIDEO pe platforma unibet tv. Deschide-ti acum un cont la Unibet si vezi meciurile GRATUIT!

Echipe probabile Lituania – Romania

Lituania (4-2-3-1): Setkus – Lasickas, Leimonas, Klimavicius, Sernas – Verbikcas, Zulpa – Slivka, Vorobjovas, Novikovas – Cernych;
Rezerve: Zubas, Bartkus, Janusevskis, Jankuskas, Kazlauskas, Paulius, Kuklys, Slavickas, Borovskij, Romanovskij, Barvykas.

Romania (4-2-3-1): Tatarusanu – Manea, Tamas, Sapunaru, Bancu – Anton, Marin – Chipciu, Stanciu, Mitrita – Keseru.
Rezerve: Pantilimon, Nita, Benzar, Tosca, T. Baluta, Stoian, Maxim, Fl. Tanase, Tucudean, Dragus.


Alte cote Lituania – Romania


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu