Etapa de gala in La Liga: Se joaca Atletico Madrid – Barcelona si Villarreal – Real Madrid! Aici ai avancronici si ponturi!

Atletico Madrid - Real Sociedad

Ambele derby-uri sunt programate in aceeasi zi de duminica. Derby-ul de pe ”Vicente Calderon” se disputa de la ora 17:15, ziua si etapa fiind inchisa cu duelul Villarreal – Real Madrid. Runda a 24-a din La Liga nu ne va propune luni niciun meci, pentru ca incepand de marti si pana joi, in campionatul spaniol se joaca partidele etapei a 25-a.


 D 17:15 Atletico Madrid – Barcelona: Cote NetBet – 2.90  3.45  2.40Ai aici avancronica si pontul

Cele doua se intalnesc deja pentru a 3-a oara in 2017. La inceput de an, Barcelona a eliminat-o pe Atletico din semifinalele Cupei Spaniei, dupa 2-1 in deplasare si 1-1 pe Camp Nou. Meciul din Catalunia a fost al 6-lea din ultimele 7 in care au inscris ambele echipe! Tot un amanunt interesant oferit de statistica: in precedentele 12 intalniri directe, gruparea din Madrid s-a impus o singura data!

Si de aceasta data catalanii au prima sansa in joc, dar forma de moment a trupei lui Simeone si boostul de moral dupa succesul bifat in Liga Campionilor la Leverkusen, pot inclina usor balanta in favoarea gazdelor.

 D 21:45 Villarreal – Real Madrid: Cote NetBet – 5.05  3.90  1.66 – Ai aici avancronica si pontul

Meciul a primit o doza suplimentara de atractivitate, dupa esecul Real-ului, la Valencia, scor 1-2 la mijlocul saptamanii. Derapajul poate scoate de pe fagas echipa lui Zidane, al carei prim loc in La Liga este oricum serios amenintat de Barcelona, dar si de Sevilla. Capacitata de succesul smuls runda trecuta la Real Sociedad, Villarreal este 100% pregatita sa dea lovitura si in derby-ul cu gigantul din capitala Spaniei.  Nici n-ar fi o imensa surpriza, daca ne gandim ca in ultimul meci pe El Madrigal, ”submarinul galben” s-a impus cu 1-0, iar in turul stagiunii, pe Bernabeu. rezultatul a fost 1-1.



Runda incepe inca de vineri, cu Las Palmas – Sociedad, partida in care bascii vor incerca sa profite la maximum de perioada dificila a insularilor: 3 esecuri consecutive. Sambata se joaca derby-ul Andaluziei, Betis – Sevilla, meci in care pariorii isi vor indrepta cu siguranta atentia si catre pariurile pe cartoanse, acordate ”fara  numar” in acest derby regional. De remarcat si faptul ca in ultimele 7 confruntari, Betis nu doar ca nu a reusit sa se impuna, ci nici marcar sa marcheze.

Citeste si:


Tot sambata speram intr-o reusita semnata de Florin Andone in Leganes – Deportivo. Internationalul roman nu a mai inscris de 3 meciuri. Valencia, performera de la mijlocul saptamanii, cauta alte 3 puncte la Alaves. Varianta 2 solist are la NetBet cota 2.80, in timp ce pariul X2 primeste cotatia 1.45.
Ziua de duminica este deschisa cu partida in care Espanyol va primi vizita ultimei clasate, Osasuna. De la ora 19:30 se joaca Bilbao – Granada
 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu