Predictiile redactiei Pariuri1x2 pentru Euro 2016

euro 2016

Euro 2016 va incepe cu meciul dintre Franta si Romania, peste doar o saptamana. Turneu ce se anunta a fi deosebit de interesant, in primul rand, pentru noi, pentru ca participa Romania, dar si pentru ca este primul la care vor lua parte 24 de natiuni. Aceasta luna de fotbal ar trebui sa fie una memorabila.


Pariaza de pe mobil! La Unibet nu poti incepe cu stangul!

inregistreaza-te - unibet


Euro 2016 – Predictiile redactiei

Inaintea acestui eveniment de amploare, membrii redactiei noastre au facut predictiile lor privind ceea ce se va intampla in Franta pe parcursul unei luni. Am incercat sa anticipam castigatoarea trofeului si golgheterul turneului, dar nu numai. Va oferim si parerile noastre privind echipele care pot juca in semifinale, echipele care vor fi marile dezamagiri ale turneului, dar si echipele ce vor depasi asteptarile in acesta vara.

De asemenea, pe baza predictiilor fiecaruia dintre membrii echipei, va indicam si cota oferita de Unibet pentru castigatoarea turneului si castigatorul titlului de golgheter, cu cote ce variaza de la 33,0 pana la 201,0!

Germania este una dintre marile favorite ale turneului la casele de pariuri, dar trei dintre membrii echipei o vad pe Anglia castigatoare. De asemenea, tot trei dintre noi nu o dau pe Germania printre semifinaliste! In ceea ce priveste golgheterul competitiei, doi jucatori se afla pe lista de predictii a mai multor membri din echipa. Este vorba despre Cristiano Ronaldo si Harry Kane, care au cate doua nominalizari. Faptul ca ei se afla in varful listei la acest capitol nu este surprinzator, avand in vedere ca nationala lui Kane este privita atat de bine de catre echipa noastra si Ronaldo este… Ronaldo. Italia ar putea fi marea dezamagire a turneului. Aceasta este parerea a patru membri ai echipei, dar nu si a lui Catalin Feraru. El spune ca Italia va castiga!

Ce parere aveti despre predictiile noastre si care sunt predictiile voastre?

Pachetul de Bun Venit Unibet iti ofera un Pariu fara Risc, Transmisiuni Live si Cote de Top

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu