Europa League revine: Vezi cotele partidelor de joi si alte informatii pentru duelurile din 16-imile intrecerii!

europa league

Saptamana aceasta revin competitiile europene inter-cluburi. Joi sunt programate mansele tur ale saisrezecimilor Europa League!


Europa League – Cotele partidelor

Calificate in faza eliminatorie a Europa League sunt si in acest sezon cateva nume grele ale fotbalului european. Sahtior, Tottenham, Lyon, Ajax, AS Roma, Manchester United si Schalke se numara printre cele 32 de echipe. Avem si o reprezentanta din Romania, Astra fiind printre echipele ce se vor lupta pentru optimi.

Echipa din Giurgiu joaca pe teren propriu primul meci. Ea are sansa a doua in partida cu Genk. La NetBet, o victorie a Astrei are cota 3.20, in timp ce victoria oaspetilor are cota 2.25.

Stanciu si Chipciu vor juca si ei in aceasta faza a competitiei, alaturi de Anderlecht. Echipa lor are un adversar dificil: Zenit St. Petersburg.

Poate cel mai interesant meci din aceasta faza va fi acela dintre Villarreal si Roma. Italienii au prima sansa la calificare, cu cota 1.60, dar spaniolii sunt favoriti in prima mansa, cu o cota de 2.45.

Manchester United este cel mai important nume din competitie. Gigantul englez tinteste castigarea trofeului. In aceasta faza trebuie sa treaca peste o alta echipa de traditie din fotbalul francez si european: Saint Etienne.

Alte intalniri extrem de interesante sunt acelea dintre Celta Vigo si Sahtior, AZ Alkmaar si Lyon sau Monchengladbach si Fiorentina. Iata toate cotele partidelor:

cote europa league

Europa League – Cotele la castigarea trofeului

Manchester United este marea favorita la castigarea trofeului, cu o cota de doar 4.75. O alta echipa din Anglia o urmeaza, la destul de mare distanta. Tottenham are cota 9.00. Echipa lui Mircea Lucescu, Zenit, are cota 15.00 la castigarea turneului.

cote europa league

Europa League – Cotele la castigarea titlului de golgheter

Aritz Aduriz are prima sansa la a deveni golgheter in acest sezon de Europa League. El a marcat pana acum sase goluri in competitie si primeste cota 3.40 din partea NetBet. La fel de multe reusite are si Giuliano, jucatorul lui Zenit. Cota sa este insa ceva mai mare: 4.00. A treia sansa o are Edin Dzeko, de la AS Roma, cu cota 7.50, care a marcat cinci goluri in faza grupelor. Zlatan Ibrahimovic are cota 13.00, desi nu a reusit decat doua goluri pana acum. Avand in vedere ca United este favorita la castigarea trofeului, un parcurs lung al echipei ar putea sa ii dea sanse suedezului.

cote europa league

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu