FCSB, lider la finalul turului sezonului regulat? COTA 11.50 pentru ca “ros-albastrii” sa defileze in urmatoarele patru etape din Liga 1!

Program extrem de incarcat pentru trupa lui Nicolae Dica in perioada urmatoare. Angrenati si in grupele UEFA Europa League, “ros-albastrii” vor trebui sa gaseasca o cale optima in a obtine rezultate favorabile atat in campionat, cat si pe frontul european.


Lovim din nou cu “Pariuri de la utilizatori”!

Asa cum v-am obisnuit, redactia noastra propune in mod regulat cate o varianta curajoasa prin intermediul promotiei oferite de catre agentia on-line Winmasters. Astfel, cu ajutorul ofertei “Pariuri de la utilizatori”, oricine poate propune absolut orice scenariu realizabil, indiferent de termen. In acest context, redactia Pariuri1x2 va propune o varianta tare pentru programul FCSB-ului din Liga 1. Asadar, cine crede ca FCSB se va impune in fiecare dintre urmatoarele patru etape, in fata Viitorului, Gazului Metan, a CFR-ului si a lui Dinamo, poate beneficia din start de o cota imensa: 11.50!


Citeste si:

Alternarea calendarului european

Exceptand forma stagnanta a “ros-albastrilor” din ultima vreme, ar mai exista un impediment: programul extrem de incarcat. Chiar si asa, FCSB  a aratat ca se poate descurca fara probleme si cu rezervele in Liga 1, inregistrand victorii, ce-i drept, in compania Chiajnei  (2-1) si a celor de la Juventus Bucuresti (2-1).  In plus, componenta grupei europene a elevilor lui Dica nu este una de speriat. Lugano, Hapoel Beer Sheva si Plzen sunt toate echipe de batut. Asadar, nu ne mai ramane decat sa profitam de aceasta cota tentanta oferita de catre cei de la Winmasters!

Sursa foto: Libertatea

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

Lasa un comentariu