NEBUNIE in ultima etapa din Serie A! Crotone s-a salvat dramatic, iar “La Dea” a incheiat glorios un sezon de exceptie

Dupa ce marile campionate ale Europei au luat sfarsit in urma cu cel putin o saptamana, a venit, iata, si randul Italiei sa puna capat unui sezon superb de Serie A. Spectacol, dramatism si mult, mult fotbal de calitate – acestea au fost principalele ingrediente ale unei stagiuni excelente in “cizma”, acolo unde surprizele placute nu au intarziat sa-si faca aparitia, chiar si in ultimul ceas.


A invins fotbalul modernAS Roma's forward Francesco Totti celebrates after scoring a goal during the Italian Serie A football match between AS Roma and Sampdoria on September 26, 2012 at the Olympic stadium in Rome. AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS (Photo credit should read GABRIEL BOUYS/AFP/GettyImages)

Dupa o cariera intreaga petrecuta in culorile aceluiasi club, AS Roma, Francesco Totti si-a facut ultima aparitie aseara, in tricoul “giallorossilor”, in partida cu Genoa (3-2). Desi principalul eveniment al intalnirii a fost incununarea unicului capitan, AS Roma avea nevoie mare de victorie pentru a incheia sezonul pe locul 2, in fata celor de la Napoli. Suspansul a tinut pana in ultimele minute, atunci cand Diego Perotti a inscris golul decisiv pentru ca romanii sa dispuna de o calificare directa in grupele UEFA Champions League din sezonul viitor.

In paralel, Napoli si-a facut treaba pe “Luigi Ferraris”, invingand-o fara probleme pe Sampdoria cu scorul de 4-2, dupa ce a condus  in repetate randuri la trei goluri diferenta pe tabela de marcaj. Un rezultat inutil, insa, pentru “azzuri”, care au ramas doar cu consolarea ultimului loc de podium si cu privilegiul de a inregistra cea mai buna ofensiva din Serie A in acest sezon: 94 de goluri marcate.

Incununarea unui sezon fabulosatalanta

Atalanta lui Gasperini nu poate atrage decat cuvinte de lauda la finalul acestei stagiuni. Gruparea din Bergamo a fost rasplatita pentru evolutiile de exceptie din acest sezon si a reusit sa mentina aceeasi serie de rezultate remarcabile si in retur, contrar asteptarilor, dat fiind faptul ca unul dintre pilonii echipei, Gagliardini, plecase la Inter in pauza de iarna. Astfel, dupa infrangerea lui Lazio (1-3) de pe terenul lui Crotone, Atalanta si-a mentinut pozitia a 4-a, castigata tot in ultima etapa, in urma succesului la limita in fata veronezilor de la Chievo, scor 1-0. Asadar, aruncand o privire asupra ierarhiei finale, observam ca unicul intrus poarta numele Atalantei, care a devansat formatii galonate precum Lazio, Milan, Inter sau Fiorentina.

Tot sambata, de la aceeasi ora cu partida Atalantei de la Bergamo, Bologna avea sa primeasca vizita campioanei en-titre, Juventus. Un meci fara miza pentru ambele grupari, intrucat “Batrana Doamna” celebrase deja in urma cu o etapa cel de-al saselea titlu consecutiv in Italia. Chiar si asa, “bianconerii” si-au respectat blazonul si s-au impus cu scorul de 2-1, golul victoriei fiind inscris de catre pustiul Moise Kean in cel de-al patrulea minut al prelungirilor.


Citeste si:

Miracolul “rechinilor”crotone

Adevarata surpriza a acestui final de campionat a venit de pe “Stadio Ezio Scida”. Crotone s-a impus cu scorul de 3-1 in fata celor de la Lazio si, profitand de infrangerea surprinzatoare a celor de la Empoli (1-2) de pe terenul retrogradatei Palermo, a reusit una dintre cele mai spectaculoase “remontada” pe termen lung din istoria Serie A! Aflata la prima participare din istoria clubului in primul esalon fotbalistic al Italiei, trupa lui Davide Nicola a reusit adevarate minuni in ultimele noua runde de campionat, reusind sa adune un total de 20 de puncte in tot acest timp si renascand in coasta celor de la Empoli. Inevitabilul s-a produs, Crotone s-a impus si in etapa a 38-a, reusind, in mod socant, s-o retrogradeze pe Empoli dupa ce a fost absolut absenta in campionat timp de 29 de runde.

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu