Fotbal si ponturi din Elvetia, Norvegia si Finlanda!

liga 1 elvetia basel slovan liberec lokomotiv hearts zagreb Helsingborg oulu bulgaria malmo suedia shamrock Kairat fram Norrkoping Tartu ponturi baerum egipt cadiz sodra Jonkopings galway olanda u21 croatia malmo Hafnarfjordur belupo bilbao pandurii campionateAvem destule partide de fotbal programate astazi, insa majoritatea, in campionate mai putin „vizibile” din Romania. Analizam partide din Elvetia, Norvegia si Finlanda!

Chiar si in aceste conditii insa, cu ajutorul colaboratorului nostru Novak Csaba, am facut o trecere in revista a acestor meciuri, din care va propunem o serie de pronosticuri.

Elvetia: Super League, etapa a 5-a

Le vom vedea la treaba pe Basel si Young Boys Berna, singurele formatii neinvinse in acest sezon. Totusi, daca Basel a pornit in tromba, cu 4 succese legate, YBB are 3 remize si o victorie. Astazi, ambele joaca acasa. Campioana en-titre primeste vizita lui Thun, in timp ce trupa din Berna are meci cu Lugano, penultima clasata (3 puncte, golaveraj 4-11).

Ora 20:45 > Basel-Thun 1 (1.45)
Ora 20:45 > Young Boys-Lugano 1 (1.57)

Finlanda: Veikkausliiga, etapa a 22-a

Marienhamn, una dintre echipele cu sanse la podium, joaca in fata fanilor proprii cu  KTP. Daca gazdele vin de pe locul 5, iar cu un succes, pot urca pe pozitia a 3-a, KTP este pe penultimul loc, deja la 5 puncte distanta de prima pozitie neretroigradabila. Doar 3 victorii pentru oaspeti in 21 de partide de campionay.

Ora 18:30 > Mariehamn-KTP 1 (1.40)

Norvegia: OBOS-ligaen, etapa a 19-a

Cu un succes acasa, contra lui Asane, a 12-a clasata si grupare ce are acumulate doar 19 puncte, cu 12 mai putine decat adversara, Brann isi consolideaza clasarea pe podium. Mai mult, daca Sandes se impiedica, gazda jocului urca pe 2, pozitie ce permite promovarea directa in esalonul superior.

Ora 20:00 > Brann-Asane 1 (1.40)


Gefle – Elfsborg: Oaspetii ataca locul 1!

Eredivisie: Datele confruntarii Groningen – Twente!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu