G.Pella – S.Groth si alte 2 ponturi din tenis!

ponturile groth davis finale tenis Eastbourne NOTTINGHAM tenis wimbledon zilei mergea combo minge sugestii tenisIntalnirea dintre Guido Pella si Samuel Grotheste programata in aceasta seara, cu incepere de la ora 21:30, in cadrul turneului ATP de la Bogota. In acest moment, argentinianul Pella ocupa locul 104 mondial, adversarul sau fiind clasat 40 d epozitii mai sus.

G.Pella – S.Groth

Groth a castigat cele doua meciuri pe care le-a disputat la Cupa Davis (simplu si dublu) cu Australia impotriva Kazakhstan-ului, saptamana trecuta. Premergator, bifase o performanta buna si la Wimbledon. Pe iarba londoneza a ajuns pana in turul 3, unde a trecut de J.Sock si J.Duckworth, inainte de a fi eliminat de Roger Federer in 4 seturi.

Groth a castigat 25 de partide din 42 disputate in 2015. O evolutie buna a avut la A.Open unde a ajuns pana in turul 3, ajungand la un palmares de 193-152 pe suprafata hard.
De partea cealalta G.Pella, desi a castigat 29 de partide, trebuie sa tinem cont ca majoritatea acestora au venit in turnee challenger si pe zgura. Pe hard anul acesta a disputat doar 2 meciuri, iar la turnee de Grand Slam, nu a intrat niciodata pe tabloul principal.

In aceste conditii, partida de astazi nu poate avea decat un singur favorit:

Pont: victorie Samuel Groth (1.45)

Tenis – alte ponturi

Hercog – Hradecka @Bad Gastein – peste 20.5 gameuri (1.70)
Jovanovski – U.Radwanska @Instanbul – peste 20.5 gameuri (1.70)

(Freddy)


 

Steaua – Trencin: 2-0 si in retur? Care crezi ca va fi scorul corect al meciului?


 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu