Goncalo Paciencia a dat „dragonii” pe „vulturi” >>> Ultimele mutari din Bundesliga sunt AICI!

Cu aproximativ o luna si jumatate ramasa pana la startul noului sezon, echipele din Bundesliga continua sa se intareasca. Ultima mutare pe piata transferurilor a facut-o Eintracht Frankfurt, care l-a adus pe Goncalo Paciencia de la Porto.

Cu toate ca a evoluat de la juniori pentru gruparea portugheza, atacantul in varsta de 23 de ani nu a reusit sa se impuna pe „Estadio do Dragao”. De-a lungul timpului a fost imprumutat pe rand la Academica, Olympiacos, Rio Ave si Vitoria Setubal. La inceputul anului a revenit la Porto, insa in cele opt prezente stranse in campionat nu a reusit sa marcheze nici macar un gol.

Paciencia a reusit sa debuteze si la echipa nationala. In toamna anului trecut, intr-un amical contra SUA, incheiat cu scorul de 1-1, l-a inlocuit la pauza pe G.Martins. „Goncalo este un jucator mobil, care tine mingea foarte bine” a declarat directorul sportiv Fredi Bobic. Portughezul isi va cunoaste noi coechipieri la revenirea acestora din turneul pe care il efectueaza in Statele Unite.


La Unibet gasiti cea mai mare oferta de pariuri pe fotbal, tenis, handbal si baschet, precum si o platforma in care puteti urmari LIVE VIDEO meciurile din toate intrecerile importante. Dureaza cateva minute pentru a profita de bonusul de 250 de RON!


Frankfurt nu este singura echipa activa din Bundesliga. Borussia Dortmund incearca sa-si asigure si viitorul prin aducerea lui Kamal Bafounta 916 ani) de la gruparea franceza FC Nantes. „Galben-negrii” nu sunt la prima mutare de acest gen. In trecut i-au adus pe Christian Pulisic, Jadon Sancho si Sergia Gomez in conditii asemanatoare. De asemenea, Stuttgart continua si ea campania de achizitii prin aducerea lui Nicolas Gonzalez. Atacantul in varsta de 20 de ani a evoluat pentru Argentinos Juniors.

In alta ordine de idei, Hannover l-a imprumutat pentru un sezon pe Bobby Wood, in timp ce Nuremberg s-a orientat catre Timothy Tillman (19 ani), imprumutat de la Bayern Munchen. Vom reveni cu amanunte.


Citeste si:

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu