Halep, in optimi US Open! Lisicki, urmatoarea adversara a Simonei

Simona Halep ne-a adus o mare bucurie in plina noapte. Jucatoarea noastra a reusit sa-si egaleze cea mai buna performanta obtinuta la US Open, calificandu-se in optimile competitiei, dupa un succes la pas contra americancei Shelby Rogers: scor 6-2, 6-3.

Pe arena Arthur Ashe de la Flushing Meadows, Shelby a reusit sa tina pasul cu Halep doar pana la scorul de 2-2 in primul set, cedand apoi sapte gameuri consecutive.

La scorul de 5-2 in setul secund, sportiva romana a avut sansa sa incheie meciul pe propiul serviciu, insa aceasta s-a relaxat si ia permis lui Rogers sa faca rebreak. Nu a fost insa o revenire a americancei, asa cum publicul spera, Halep incheind meciul, in ghemul urmator, dupa o ora si sapte minute de joc.

Dupa victoria cu Rogers, Halep a ajuns la 39 de victorii stagionale pe hard. Doar 4 esecuri pentru Simona, pe aceasta suprafata!

Pentru aceasta performanta, Halep va fi recompesata cu un premiu de 213.575 de dolari si cu 240 de puncte WTA.

Urmeaza Sabine Lisicki

In turul urmator, jucatoarea din Constanta o va intalni pe nemtoaica Sabine Lisicki, locul 24 WTA. In faza precedenta, Lisicki a trecut de Babora Strycova, scor 6-4, 4-6, 7-5.

Aceasta va fi a 5-a intalnire a celor doua. Simona conduce cu 3-1 in partidele dircte, reusind victorii pe linie chiar in ultimele 3 jocuri, desfasurate pe hard (Miami 2013), zgura (Madrid 2014) si iarba (Wimbledon 2014). Singurul succes al germancei dateaza din 2011!

Programat luni seara de la ora 18:00, meciul o are favorita certa pe Simona, la casele de pariuri. Doar 1.16 este cotatia acordata jucatoarei noastre, fata de 5 (in urcare), cotatia lui Lisicki. Un 2-0 la seturi in favoarea lui Halep este recompensat doar cu o cotatie de 1.53.

Partida Halep – Lisicki este programata luni, de la ora 18:00


 


 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu