Increderea in echipele romanesti in preliminariile UEFA Champions League, rasplatita cu o COTA excelenta de 4.60!

echipele romanesti

Doar cateva zile ne mai despart de debutul european in aceasta stagiune al ocupantelor primelor doua locuri in Liga 1 in sezonul trecut, Viitorul Constanta si FCSB. Chiar daca formatiile romanesti nu au avut experiente tocmai placute in aceste tururi preliminare de-a lungul anilor trecuti, adversarii actuali sunt abordabili, iar in perspectiva acestui fapt, primim o cota de nerefuzat.


Promotia “Pariuri de la utilizatori”, inca in voga

In urma cu aproximativ doua luni de zile, redactia noastra v-a prezentat una dintre cele mai atractive promotii de pe piata pariurilor on-line. Prin intermediul agentiei Winmasters, promotia “Pariuri de la utilizatori” ne ofera sansa de a ne crea propriile scenarii, fara limite, profitand la maximum de inspiratia noastra.

De altfel, site-ul nostru v-a prezentat de-a lungul timpului o serie de pariuri cu totul si cu totul speciale, precum cele pe Nemec sau Alibec, rezultand in cote fulminante. De data aceasta, Pariuri1x2 va propune un nou scenariu divers, insa cu sanse foarte mari de a avea loc. In consecinta, cine crede ca atat Viitorul Constanta, cat si FCSB vor trece mai departe de acest tur trei, calificandu-se, astfel, in play-off-ul UEFA Champions League, poate beneficia de o cota pe masura: 4.60!


Sperantele sunt mari

Avand in vedere numele adversarilor echipelor noastre, nu putem sa nu avem incredere ca ambele au sanse bune de a se califica mai departe. Viitorul va da piept cu cipriotii de la APOEL Nicosia, iar marti, 25 iulie, de la ora 20:00, pustii lui Hagi vor disputa prima mansa pe teren propriu. Tot acasa vor juca turul si cei de la FCSB, care, de la ora 20:30, vor infrunta vicecampioana en-titre a Cehiei, Viktoria Plzen.

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu