Liga 1: Avancronica etapei a XV-a. S-au conturat grupele de play-off si play-out

Liga 1 incepe sa-si contureze grupele din play-off si play-out. Primele 7 echipe s-au desprins la 5 puncte de ultimele 6. Desi inca are 19 puncte, mai mult ca sigur Pandurii va ajunge in play-off. Intrat in insolventa, clubul este un exemplu despre ce se intampla cand se inchide robinetul banilor publici. Jucatorilor de la Targu Jiu li s-a transmis ca au de ales: sa plece sau sa joace pentru 1.000 de euro pe luna. Conducerea clubului promite sa continue competitia cu juniorii, dar ramane de vazut daca isi vor duce demersul pana la capat.

Etapa aceasta nu promite mari schimbari in Liga 1. Singurul meci mai echilibrat este la Cluj, unde gazdele isi doresc revansa, dupa infrangerile drastice din ultimele doua partide directe. O victorie a gazdelor ar duce la un schimb de locuri in clasament. Steaua isi va pastra, probabil, diferenta de 3 goluri fata de olteni, ambele avand meciuri mai usoare. Daca va invinge in meciul de la Timisoara, care altadata era transformat intr-o veritabila batalie de orgolii, Dinamo ar putea urca 2 locuri in clasament.

In subsolul clasamentului, nimic nou. Configuratia va ramane identica. Doar FC Voluntari si Astra par sa aiba sanse sa se apropie de echipa din Tg.Jiu. O vor depasi, probabil, in etapa urmatoare, insa nu vor putea micsora prea curand distanta care le desparte de locurile de play-off. Vom vedea o batalie disperata dupa punctele care sa le fereasca oarecum de retrogradare.


inregistreaza-te - netbet


Gaz Metan Medias – CSMS Iasi (vineri, ora 17.30)

La NetBet: 2.05 – 3.20 – 4.05

Gazdele au urcat pe locul 5, dupa victoria previzibila din etapa trecuta, de la Tg.Mures (3-1). Doar de 9 minute a avut nevoie Gaz Metan pentru a deschide scorul, prin golgeterul din Liga 1, Llullaku. Albanezul a mai marcat o data, urmat de Eric in repriza a doua, facand inutil golul gazdelor, la o grava greseala de aparare a mediesenilor. Probabil ca vineri, echipa lui Pustai o va  invinge si pe CSMS Iasi, pe care Eugen Neagoe nu reuseste sa o readuca pe linia de plutire. In etapa trecuta, s-au invins singuri in fata liderului (0-2). Intai cu o eliminare absolut inutila pentru un fault grosolan in min. 6. Dupa golul lui Tamas din lovitura libera, iesenii n-au mai reusit nimic, in fata unui adversar care juca haotic. Portarul Caparco le-a facut cadou golul doi, scapand mingea in picioarele lui Man. CSMS Iasi se indreapta spre play-out si liga a doua. In tur: CSMS Iasi – Gaz Metan Medias 3-1.

Ai aici avancronica si pontul

FC Voluntari – Concordia Chiajna (sambata, ora 15:30)

La Sportingbet: 2.10 – 3.30 – 3.40

Prestatie rusinoasa a centralului Kovacs Istvan in meciul lui FC Voluntari de la Constanta, din etapa trecuta din Liga 1. Dupa ce s-a vazut nevoit sa acorde un penalty in min. 8 impotriva Viitorului, transformat de Cernat, arbitrul i-a executat cu sange rece pe ilfoveni. 6 cartonase galbene si doua rosii impotriva celor de la Voluntari. A decis repetarea unui penalty ratat de Razvan Marin, pe care il facuse cadou Viitorului, dintr-un motiv doar de el stiut. Si noroc cu Boli, care a marcat golul victoriei gazdelor in min. 90+5, altfel ar fi prelungit meciul pana la Revelion. FC Voluntari are prima sansa sambata, in meciul contra vecinilor de la Chiajna. Concordia e pe locul 11 cu 13 puncte si n-a mai cunoscut victoria de 5 meciuri. A fost invinsa acasa in etapa trecuta de CFR Cluj (1-2). In tur, Concordia – FC Voluntari 0-4.

Ai aici avancronica si pontul.

ASA Tg.Mures – CS U Craiova (sambata, ora 18:00)

La Unibet: 5.80 – 3.50 – 1.61

Sanse minime pentru echipa din Tg.Mures sa mai acumuleze puncte sambata, desi cotele caselor de pariuri sugereaza ca victoria oaspetilor n-ar fi atat de sigura cum pare. Trupa lui Dan Alexa parea ca incepe sa se redreseze. Au obtinut o remiza la Voluntari, una acasa, dar contra Stelei, si un 5-0 in Cupa Romaniei, e drept, la Unirea Tarlungeni. In etapa trecuta, Gaz Metan Medias le-a reamintit unde se afla in clasament, administrandu-le un 3-1 fara drept de apel. Acum, primeste vizita lui CS U Craiova, care este, deocamdata, singura urmaritoare veritabila a liderului, de care o despart doar 3 puncte. In etapa trecuta din Liga 1, elevii lui Multescu au castigat pe teren propriu Derby-ul Olteniei, cu Pandurii Tg.Jiu, aflati in agonie. Meci nerelevant pentru valoarea lor, la fel ca deplasarea de la Tg.Mures. Pentru ei, adevaratul examen va fi in etapa viitoare, cand vor juca cu Astra. In tur, CS U Craiova – ASA Tg.Mures 2-1.

Ai aici avancronica si pontul


Citeste si:

Anglia isicauta antrenor: cine sunt favoritii, ce cote au Mourinho si Wenger si care e surpriza din top 4 !

Ai aici analizele si ponturile etapei 12 din Serie A ! Toate meciurile se vad gratuit pe net !

Pariuri1x2.ro iti prezinta 10 meciuri de top de urmarit in weekend: ruta Londra – Berlina, via Giurgiu!


ACS Poli Timisoara – Dinamo (sambata, ora 20:30)

La Winmasters: 5.90 – 3.95 – 1.56

Altadata, meciul cu Dinamo trezea la Timisoara orgolii, amintiri si ambitii intrecute numai de eternul derby cu UTA. Stadionul era arhiplin, iar galeria pregatita ca pentru o deplasare in Siria. Jucatorii timisoreni visau in noaptea dinaintea meciului ca au marcat in poarta cainilor si sunt purtati pe brate pe Corso. Astazi, e doar un meci intre ultima clasata si o echipa de la mijlocul clasamentului din Liga 1. Cota de favorita a lui Dinamo atrage atentia ca Andone nu pare suficient de abil sa evite orice capcana pregatita de vicleanul Ionut Popa. Care iar se va plange ca nu are lot, ca echipa e decimata de accidentari. Acum va adauga ca e obosita dupa doua saptamani de umblat pe coclauri, de unde s-a intors cu 3 puncte si o calificare in optimile Cupei Romaniei. Desi au pierdut la Botosani in etapa trecuta (0-2), timisorenii stau bine cu moralul. Au avut 4 victorii consecutive si au reusit anularea penalizarii de 14 puncte. Dinamo isi va dori cele 3 puncte de la Timisoara, pentru a demonstra ca lectia predata de Sumudica in etapa trecuta (2-2 in Stefan cel Mare) a fost un simplu accident, petrecut in conditiile unui arbitraj rauvoitor. In tur, Dinamo – ACS Poli Timisoara 2-1.

Ai aici avancronica si pontul

Astra Giurgiu – Pandurii Tg.Jiu (duminica, ora 18:00)

La Betfair: 1.36 – 4.33 – 7.00

Campioanei ii prinde bine aceasta gura de oxigen, dupa o luna de meciuri dese si grele, din care nu a iesit tocmai sifonata. Joi, a jucat cu Viktoria Plzen in grupele Europa League, iar in ultima etapa din Liga 1, a reusit controversata remiza din Stefan cel Mare (2-2), desi Dinamo a condus cu 2-0 pana in min. 82. Pandurii este in pragul destramarii si nu se stie cati dintre titulari vor face deplasarea de la Giurgiu. Clubul e in insolventa, iar administratorul special a transmis jucatorilor ca sunt liberi sa plece, daca nu vor sa joace pentru 1.000 de euro pe luna. Vor fi inlocuiti cu juniorii. In tur, Pandurii Tg.Jiu – Astra 0-0.

Ai aici avancronica si pontul

Steaua – Viitorul (duminica, ora 20:30)

La 888: 1.52 – 4.00 – 6.00

Un meci care nu poate starni decat zambete cu subinteles, intre echipa nasului si cea a finului. La fel ca Astra, si Steaua are noroc ca, dupa meciul de la Zurich, sa aiba parte de o partida lejera in Liga 1. Nu vor fi nevoiti sa alerge dupa victorie. Nici macar cat au facut-o in etapa precedenta la Iasi, unde gazdele s-au invins singure. De altfel, „macelul” comis de arbitrul Kovacs Istvan in etapa trecuta, la malul marii, cand i-a lasat in 9 oameni pe FC Voluntari, le-a daruit un penalty gazdelor, a dispus repetarea loviturii cand Razvan Marin a ratat si a prelungit partida pana Viitorul a marcat golul victoriei, incepe sa capete mai mult sens. Desigur, poate ca echipa lui Gica Hagi ar fi castigat si fara aceste smecherii. Dar nu e prima oara cand Viitorul este avantajata de arbitri. Adevarata sau nu, impresia ca Steaua are nevoie de un aliat de nadejde in play-off dobandeste tot mai multa consistenta. In tur, desigur, Viitorul – Steaua 1-3.

Ai aici avancronica si pontul

CFR Cluj – FC Botosani (luni, ora 20:30)

La Fortuna: 2.05 – 3.30 – 3.45

Meci dificil pentru CFR Cluj, care pare singura echipa cu sanse reale sa ameninte prima pozitie din Liga 1, desi este doar pe locul 6, cu 20 de puncte. A avut de recuperat 6 puncte penalizare, altfel, ar fi fost pe locul 3, inaintea Viitorului. Are cel mai bun atac din Liga 1, cu 25 de goluri marcate si n-a mai pierdut un meci pe teren propriu din 1 decembrie 2015. In etapa trecuta, a invins la Chiajna (2-1), iar Cristi Bud a marcat al optulea gol din acest sezon. La oaspeti, avertismentul lui Leo Grozavu, care a simtit ceva dubios la echipa a dat roade. FC Botosani a invins-o lejer pe ACS Poli Timisoara (2-0), prin golurile brazilianului Barbosa. Singura replica mai consistenta a oaspetilor a venit abia in min. 75, cand Canu a nimerit transversala. In acest sezon, moldovenii au pierdut doar de 3 ori in deplasare, la Voluntari, in august, la Craiova, in septembrie si la Tg.Jiu, in octombrie. De aceasta data, clujenii au de razbunat doua umilinte consecutive: 0-4 la Botosani, in finalul sezonului trecut si 1-3 in turul acestei editii de campionat.

Ai aici avancronica si pontul

foto: citynews.ro


INCREDIBIL: Pachetul de bun venit NetBet iti ofera acum un bonus de 1500 RON!!!

pachetul de bun venit netbet

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu