Ligue 1 : Monaco – Lille in deschiderea etapei cu numarul 2!

Ligue 1 miza lilleMonaco si Lille se intalnesc in prologul etapei cu numarul 2 din Ligue 1. In aceasta seara pe “Stade Louis II”  cu incepere de la ora 21.30, in direct la  DigiSport3, fata-n fata se vor afla doua dintre echipele care si-au anuntat intentia de a ocupa la sfarsitul sezonului, un loc de Champions League.

Ligue 1 : Monaco – Lille ….

Monaco cu PSG sunt singurele echipe, din celecandidate la titlu, care au început sezonul cu victorie. Monaco a învins rivala locală Nice pentru a treia oară consecutiv pe Allianz Riviera în campionat. Pentru “Les Rouge et Blanc” este ultimul test înainte de play-off-ul UCL de saptamana viitoare, contra Valenciei. Herve Renard spera la un start de sezon mai bun, mai ales ca au avut un om în plus cu PSG, dar jucatorii sai nu au fost capabili să fructifice acest avantaj, pierzând la final cu 0-1. Nici calendarul competiţional nu-i iartă pe Lille,  în această lună mai avand de disputat  doua meciuri grele, cu Monaco şi Bordeaux. Monaco nu-i va putea folosi pentru intalnirea cu Lille pe  Gabriel Boschilia, nou venit la echipa si încă nepus la punct cu pregatirea fizica, in timp ce antrenorul oaspetilor nu va putea conta in deplasarea de pe Stade Louis II, pe  F. Beria si A. Soumaoro  accidentaţi, dar nici pe  S. Sunzu, M. Basa, I. Amadou, B. Pavard, J. Tallo, incerţi înaintea partidei.

Echipele probabile ….

Monaco ( 4-2-3-1 ) : Subasic – Kurzawa, Carvalho, Raggi, Fabinho – Moutinho, Toulalan – Cavaleiro, Silva, Dirar – Martial.

Lille ( 4-3-3 ) : Enyeama – Corchia, Civelli, Meite, Sidibe – Balmont, Mavuba, Obbadi – Boufal, Guillaume, Bautheac.

Statistica ne spune ca ….

– Monaco este neinvinsă în ultimele 15 meciuri de acasă în Ligue 1.
– In ultimele 3 deplasari a lui Lille, de fiecare data s-au marcat minim 3 goluri.

Concluzii si pont ….

Cu siguranta vom avea parte de un meci echilibrat, in care ambele formatii vor incerca sa inchida cat mai bine spatiile, si fiecare va asteprta prima greseala a adversarului pentru a da locitura decisiva pe contraatac. Datorita valorii mult mai mari a lotului baietilor din principat, pariul logic pentru aceasta partida ar trebui sa fie Monaco solist, dar noi incercam si pariul cu goluri putine, mai exact sub 2,5 goluri marcate, chiar daca statistica ne spune altceva.

Monaco sa castige @ Cota 1.62

Total goluri marcate in meci – sub 2,5 goluri @ Cota 1.60

( Alyn Mirea & Novak C. ).



Bute vs Di Luisa: Prefatam lupta! Romanul, favorit cert la pariuri!


Start in Bundesliga! Bayern Munchen – Hamburger SV in deschidere!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu