VIDEO: Vezi cum a produs Mexic primul „soc” de la Cupa Mondiala! „Aztecii” au invins-o cu 1-0 pe Germania!

Astazi s-a produs prima mare „bomba” de la Cupa Mondiala din Rusia: Selectionata Mexicului a reusit sa o invinga pe Germania cu scorul de 1-0!


Desfasurarea partidei Germania – Mexic

Considerata de catre cei mai multi dintre specialisti drept principala favorita in vederea castigarii Cupei Mondiale, formatia pregatita de catre Low a fost de nerecunoscut. Pe parcursul partidei nemtii au incercat in repetate randuri sa se aprope de piatra lui Ocho, insa putem numara pe degetele de la o singura mana ocaziile cu adevarat importante. In schimb, de cealalata parte, „verzii” au stat „la cutie” si au „lovit” in campioana en-titre prrin contra-atacuri.

Totusi, trebuie sa felicitam felul in care Juan Carlos Osorio a pregatit partida din punct de vedere tactic. Mexic a stat extrem de bine in compartimentul defensiv si, in ciuda tuturor asteptarilor, formatia „azteca” nu s-a inchis aproape deloc si a reusit sa tina de rezultatul de 1-0 ca „o echipa mare”.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Cu certitudine, „socul” produs de catre Mexic va fi taxat de presa din Germania, iar nemtii vor trebuie sa schimbe in cel mai scurt timp cu putinta stilul de joc pentru a nu-si periclita sansele de accedere in fazele superioare ale competitiei. Astfel, in urmatoarea runda din grupele Cupei Mondiale aceasta va da piept cu selectionata Suediei, partida fiind prorgramata pe 23 iunie la ora 21:00.


Citeste si:

Cotele partidei Germania – Suedia

Citeste si:
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu