Mondialul de handbal: Bosnia – Tunisia, duel decisiv in Grupa B!

Mondialul de handbalLa Mondialul de Handbal masculin, editia Qatar -2015, ne apropiem de finalul primei faze a competitiei. Inclestarile devin din ce in ce mai taioase si interesante.

Astazi avem 6 partide, in vizorul specialistului nostru pe handbal, Csaba Zsolt, intrand confruntarea decisiva dintre Bosnia si Tunisia, locurile 4 si 5 ale Grupei B. In turul urmator, merg doar primele 4 clasate din fiecare serie. In  acest moment, cele doua sunt despartite de un sigur punct!
Mondialul de Handbal masculin
Bosnia si Hertegovina – Tunisia

4.00 10.00 1.40

Echipa pregatita de Dragan Markovic n-a avut o presiune foarte mare pe umeri inainte de  turneul final, aceasta fiind prima calificare din istorie la un Campionat Mondial de handbal masculin. Cu jucatori noi, Bosnia nu arata foarte rau, dar se vede lipsa handbalistilor cu experienta. De fiecare data, bosniacii au intrat mai greu in meci. De exemplu, cu Iran, la pauza a avut un handicap de 4 goluri, iar in partida precedenta, dupa 10 minute, erau condusi cu 6-1. Jucatorul lui US Creteil, Dejan Malinovic este singurul care a reusit sa marcheze peste 10 goluri. Acest aspect se vede! In afara partidei cu Iran, Bosnia n-a reusit sa marcheze mai mult de 22 de goluri.

Dupa doua infrangeri la rand, Tunisia a obtinut primul punct in grupa B, impotriva Austriei. Portarul Hamza a fost intr-o forma foarte buna, reusind nu mai putin de 10 parade. Cei doi uriasi, Amine Bannour si Mosbah Sanai sunt motoarele echipei. In acest moment, impreuna, au nu mai putin de 35 de reusite. Cu o aparare solida, Tunisia porneste ca favorita in aceasta partda. Practic joaca pentru calificare, deoarece daca  nu obtine cele doua puncte, atunci isi poate lua adio de la turneu final.

Mondialul de Handbal masculin
Bosnia si Hertegovina – Tunisia
Pronostic: Tunisia -1.5 @ 1.62

(Csaba Zsolt)

 

Nu iertam nimic: Spectacol ieri pe Pariuri1x2!

 

Comentam impreuna evenimentele zilei!

 

Serie A, etapa a 20-a: Fotbal-spectacol, de sambata, pana luni!

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu