Moto GP – Brno: Jorge Lorenzo favorit!

În acest an se aleargă pentru a 46-a oară pe circuitul ceh, fiind o etapă determinantă în ceea ce privește situația în clasamentul general al piloților. Vorbind strict de motociclism, singurul traseu pe care s-au disputat mai multe curse decât Brno este traseul de la Assen, pe care s-au desfășurat întreceri în fiecare din ultimii 67 de ani.

Sursa foto : atvblog. ro

Recordul de victorii la Brno este împărțit de rivalii italieni Rossi și Biaggi, ambii cu 7 victorii. Rossi, încă în activitate, are o bună șansă astazi să treacă în frunte în ce privește numărul de victorii pe acest traseu, de altfel locul unde a obținut primul triumf în sezonul de debut la 125cc în 1996. Dani Pedrosa este ultimul câștigător al etapei cehe, anul trecut a rupt șirul de 10 victorii consecutive ale lui Marc Marquez.

Deznodamantul calificarilor, concluzii si pont ….

Jorge Lorenzo a fost singurul pilot care a coborât sub bariera de 1.55 în sesiunea Q2 a calificărilor asigurându-și plecarea de pe primul loc. Emoții mari în ultimul minut al sesiunii pentru Valentino Rossi care a urcat de pe locul 5 până pe locul 3 atingând astfel obiectivul impus de a se califica pe prima linie a grilei. Pe locul 2 s-a calificat Marc Marquez care însă nu a avut răspuns în fața dominației lui Jorge Lorenzo. Bradley Smith a fost surpriza sesiunii fiind clasat la un moment dat pe locul secund însă Marquez, Rossi și Iannone l-au împins pe locul 5 fiind cel mai bine clasat pilot privat. Maverick Vinales a terminat sesiunea pe un excelent loc 7 mult peste prestația coechipierului Aleix Espargaro. Din păcate Dani Pedrosa s-a resimțit după căzătura de vineri nereușind o clasare foarte bună. Acesta va pleca în cursă de pe locul 9 fiind urmat de Cal Crutchlow. Atât vineri cât și în sesiunile de antrenamente de sâmbătă Hector Barbera de la Avintia a avut o evoluție excelentă. Acest lucru s-a confirmat și în calificări Hector va pleca în cursă de pe locul 11.

Evolutia buna din calificari a spaniolului Jorge Lorenzo, il face pe acesta sa fie favorit astazi pe circuitul de la Brno, chiar daca in ceafa ii va sufla rivalul sau de-o viata, Valentino Rossi. Cu siguranta vom avea o lupta starnsa, din care noi credem ca pana la urma va iesi in vingator Lorenzo.

Jorge Lorenzo castiga cursa @ Cota 2.00

( Novak C. & Alyn M. ).



Halep, pregatita sa bifeze un nou titlu major: Ponturi noastre pentru finala de la Toronto!


Crystal Palace – Arsenal: “Tunarii”, obligati sa invinga!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu