Mourinho: ”Ronaldo la United? No, thank you!”

apoel - real madrid

Se inmultesc zvonurile privind despartirea lui Cristiano Ronaldo de Real Madrid! Lusitanul s-a simtit insuficient sustinut de club dupa acuzatiile de frauda fiscala care i s-au adus, fiind hotarat sa paraseasca La Liga in aceasta vara.  

Evident, de pe lista viitoarele destinatii ale lui Ronaldo, nu putea lipsi Manchester United, formatia la care a portughezul a petrecut 6 stagiuni formidabile, inainte de a semna, in anul 2009, cu Real Madrid. Mai mult, chiar Ronaldo ar fi fost acela care a sugerat ca si-ar dori o revenire in Premier League, in tricoul ”divolilor”. Totusi, sansele ca mutarea sa se concretizeze sunt foarte mici.


Citeste si:

Pe langa suma imensa de transfer pe care Real ar solicita-o in schimbul lui jucatorului de 32 de ani, la mijloc ar fi si opozitia lui Mourinho. Cei doi nu au avut o relatie buna in perioada in care formatia din capitala Spaniei a fost pregatita de actualul tehnician al ”diavolilor”. La momentul respectiv, mai multe nume grele ale ”galacticilor”, cu Iker Casillas in prim-plan, l-au contestat pe Mourinho, care de altfel a si parasi-o pe Real in 2013, cu 3 ani inainte de terminarea contractului.

2.10 este cota oferita de Unibet variantei ”Ronaldo se transferă la Manchester United, pana pe data de 3 septembrie„.

 

cristiano

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu