Pariuri1x2 te pregateste de derby-urile Ligii 1: Toate datele meciurilor Petrolul – Astra si Steaua – Viitorul!

Astazi avem meciuri tari in Liga 1! De la orele clasice pentru actualul sezon, 18:30, respectiv 21:00, la treaba le vom vedea pe 3 din primele 5 clasate, Astra, Viitorul si Steaua, plus Petrolul Ploiesti, o trupa de traditie si o performera a ultimelor stagiuni interne. 

Asa cum sunteti de acum obisnuiti, site-ul pariuri1x2.ro a pregatit temeinic aceste doua dueluri, cu stiri, informatii dar si pronosticuri. Toate acestea se gasesc pe site, unele postate inca din zilele anterioare, altele, cu precadere articolele in care apar si pronosticurile pentru confruntari, intrate in acesta dimineata.

Ora 18:30 PETROLUL – ASTRA

Giurgiuvenii au iesit din Europa League, insa cu fruntea sus. De acum se vor contra pe intrecerea interna, una in care Astra are o tinta clara, cucerirea titlului. Cu un succes astazi, Budescu si sai revin pe primul loc, indiferent de rezultatul contabilizat de Viitorul la Steaua.

Astra Budescu azInaintea meciului cu fosta rivala locala, Petrolul este ultima in clasament. Daca ar reprimi cele 6 puncte cu care au fost penalizati, „lupii” ar putea urca doar pana pe locurile 9-10, foarte putine pentru pretentiile acestui club. Cert e faptul ca Petrolul are mare nevoie de o victorie in acest duel. Acasa, in noul campionat, trupa din Ploiesti este neivinsa pana in acest moement.

Petrolul – Astra: Derby dezechilibrat pe Ilie Oana

Ora 21:00 STEAUA – VIITORUL

Steaua are parte diseara de un adversar periculos si pus pe fapte mari in acest sezon. Totusi, Ste4aua pare in usoara revenire de forma. Spunem acest lucru avand in vedere cele doua succese legate ale campioanei en-titre, la Craiova si pe terenul lui Rosenborg. Daca o va invinge pe Viitorul, Steaua va obtine prima victorie pe teren propriu din acest sezon, in toate competitiile. Ultima victima a ros-albastrilor, la Bucuresti, a fost FC Botosani, in urma cu mai bine de 3rp_radoi-300x187.jpg luni!

Steaua – Viitorul: Un derby neasteptat



Steaua, in crestere? FC Viitorul, duminica, un nou test dificil pentru trupa lui Radoi!


Mici in Europa, mari in campionat!


500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu