Partizan – Steaua : Arbitrul Istvan Vad, mai mult de partea gazdelor ! Se califica Steaua ?

partizan steauaSteaua isi joaca probabil viitorul in aceasta seara, de la 21.30, in returul din Serbia cu Partizan Belgrad, contand pentru accederea in playoff-ul Ligii Campionilor. Partida pleaca de la scorul 1-1,inregistrat acum o saptamana pe National Arena, miza partidei fiind una uriasa in special pentru elevii lui Radoi, care in cazul in care o elimina pe Partizan, este sigura de prezenta in grupele Europa League si de o suma minimum garantata de 11,4 milioane de euro. Partida va fi arbitrata de o brigada din Ungaria ce-l va avea la centru pe Istvan Vad.

Liga Campionilor : Partizan Belgrad – Steaua ….

Nascut pe 30.mai.1979 in Budapesta, arbitrul maghiar Istvan Vad apare in Europa ca si central intr-un meci din calificarile Ligii Campionilor in 2007. Un inceput promitator pentru tanarul arbitru maghiar. In octombrie 2010, pe cand era inca pe lista UEFA a arbitrilor de categoria a 2-a, a fost desemnat sa arbitreze un meci din Grupele Ligii Campionilor, Marseille – Zilina, terminat cu scorul de 1-0, cand a  aratat in meci 5 cartonase galbene (4 in dreptul echipei franceze si unul pentru Zilina).

Din sezonul 2012 – 2013, Istvan Vad este pe lista UEFA ELITE in ceea ce privesc arbitrii. In tara natala, Ungaria, el este cunoscut ca si Istvan Vad II, deoarece tatal sau care poarta acelasi nume, a fost si el un arbitru international. Istvan Vad are o sora, Anita, care a arbitrat deja 20 meciuri oficiale in liga a 3-a din Ungaria.

Istvan Vad a arbitrat si la Campionatul Mondial U20 din Columbia, in 2011, nu mai putin de 3 meciuri.

Istvan Vad a arbitrat 68 de meciuri internationale in care :

  • A acordat 13 lovituri de la 11 metri (10 pentru gazde si 3 pentru oaspeti)
  • A aratat cartonasul rosu de 14 ori (de 4 ori pentru echipa gazda si de 10 ori pentru echipa oaspete)
  • Cartonasul galben l-a scos din buzunar de 245 de ori (102 cartonase galbene pentru echipa gazda si 143 pentru echipa oaspete) cu o medie de 3.60 cartonase galbene / meci

Steaua l-a mai avut o dată la centru. S-a întîmplat în toamna lui 2012, în grupele Europa League, cînd roş-albaştrii au cîştigat în deplasare, cu Molde, scor 2-1.

Partizan – Steaua: Totul sau nimic pentru “ros-albastrii”


Liga Campionilor : Sparta Praga – CSKA Moscova ! Pariem pe spectacol !


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Comments 1

  1. Guadalupe Kurtzman

    Arbitrul ungur Istvan Vad va conduce la centru meciul dintre Partizan Belgrad si Steaua, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, informeaza site-ul oficial al UEFA. Vad va fi ajutat de asistentii .

Lasa un comentariu