Partizan – Steaua : ” Grobari ” o asteapta pe Steaua in infernul de la Belgrad !

partizan steauaSteaua isi joaca probabil viitorul in aceasta seara, de la 21.30, in returul din Serbia cu Partizan Belgrad, contand pentru accederea in playoff-ul Ligii Campionilor.

Partida pleaca de la scorul 1-1,inregistrat acum o saptamana pe National Arena, miza partidei fiind una uriasa in special pentru elevii lui Radoi, care in cazul in care o elimina pe Partizan, este sigura de prezenta in grupele Europa League si de o suma minimum garantata de 11,4 milioane de euro. Partida se va juca pe Stadion FK Partizan, acolo unde, poate cea mai fioroasa galerie din Europa , ” Grobari ” fondata in 1970, baga frica in orice adversar posibil. Având ca motto „Ceilalți sunt încurajați, dar Partizan este iubită!”, Grobari a strâns huliganii din Belgrad care simpatizează cu Partizan, galeria fiind formată din trei grupuri principale : „Južni Front”, „Grobari 1970” și „Zabranjeni”. Aceste grupuri au la rândul lor subdiviziuni, iar suporterii lui Partizan sunt înfrățiți cu cei ai lui PAOK Salonic, CSKA Moscova, CSKA Sofia, dar și cu Peluza Sud a Stelei ( Steaua, nu FCSB ). Intr-o declaratie facuta pentru presa din Serbia, unul dintre liderii galeriei sarbe a declarat ” Suntem frati intr-adevar cu Peluza Sud Steaua. Dar vechea Steaua, nu FCSB, care ne este o echipa necunoscuta „.

Cel mai tensionat moment din epoca modernă a lui Grobari a avut loc în sezonul 2007/2008, când Partizan a fost exclusă din cupele europene, din cauza actelor de huliganism ale fanilor săi. În deplasarea de la Zrinjski Mostar (Bosnia), suporterii sârbi s-au bătut cu forțele de ordine și cu fanii adverși, provocând daune importante. Partizan câștigase pe ansamblul celor două manșe cu 11-1.

( Alyn Mirea ).



Partizan – Steaua : Arbitrul Istvan Vad, mai mult de partea gazdelor ! Se califica Steaua ?


Partizan – Steaua: Totul sau nimic pentru “ros-albastrii”


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu