Paulo Dybala: „Ma simt mai puternic acum!” » Cota 2.00 sa se anunte campioana in Serie A!

Paulo Dybala, atacantul celor de la Juventus, este una dintre cele mai cunoscute personalitati ale fotbalului infectata cu temutul virus. Amintim ca in urma cu aproximativ 10 zile, argentinianul si iubita sa, Oriana Sabatini, au declarat faptul ca au fost testati pozitiv.


Evolutia starii lui Dybala

Initial, Paulo a declarat ca se simte perfect si nu are nici un simptom. Totusi, in zilele ce au urmat, starea acestuia s-a inrautatit, simpotemele fiind din ce in ce mai puternice. Starea de sanatate l-a impiedicat pe acesta sa faca orice fel de antrenament. Intr-o videoconferinta acesta a declarat ca in prezent simptomele i-au disparut si ca se poate misca din nou. Astfel, Dybala va incepe programul de exercitii fizice de acasa.

Cota 2.00 sa se desemneze campioana in Serie A

In alta ordine de idei, Serie A este in continuare in pauza, nefiind nici o data oficiala anuntata legata de reluarea campionatului. Totusi, s-au vehiculat felurite modalitate prin care castigatoarea trofeului va fi desemnata – de la un play-off cu primele 4-6 clasate pana la inghetarea clasamentului actual. Cei ce considera ca sezonul 2019/2020 din Serie A isi va anunta campionata, pot paria pe o cota de 2.00. Pariul se regaseste in oferta celor de la eFortuna. Acum, poti sa-l pariezi complet gratuit din bonusul pe care-l ofera casele de pariuri! Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a investi gratuit in pariul ales de tine este sa-ti faci un cont la eFortuna utilizand link-ul nostru si, mai apoi, sa respecti intocmai pasii desrcisi pe larg in momentul in care efectuezi o depunere!


500 RON bonus la eFortuna

Urmareste pagina noastra de Facebook!


Emisiunea ”Un Pont pe Zi” este transmisa de luni pana vineri, live pe B1 TV, incepand cu ora 00:00. Bogdan Socol si Pirvan Sabin va ghideaza spre castiguri! Urmareste-ne pe www.pariuri1x2.ro si pe canalul nostru de Youtube.


Paulo Dybala

Paulo Dybala

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu