Pe scurt despre Kidderminster si prabusirea acesteia

Kidderminster, echipa destul de redutabila in esaloanele inferioare ale Angliei in campionatele trecute este in cadere libera. Expunem motivul acestui picaj al unei echipe ce-si va serba la anul 130 de ani de existenta. 

Luata in vizor de statisticile europene

In campionatele trecute, Kidderminster a fortat constant promovarile. In multe randuri a fost foarte aproape de a-si atinge tinta, cel mai recent, in campionatul 2012-2013. Atunci a avut o serie de 22 de victorii in 26 de partide, fiind una dintre cele mai in forma echipe ale Europei. A terminat a doua in Conference National, cu 93 de puncte, la 2 in spatele castigatoarei, Mansfield, dar a ratat promovarea in play-off.

Cert este ca Kidderminster a cheltuit mult pentru a bifa urcarea in League Two si nu i-a iesit. S-a tras linie, s-au facut calcule, iar acestea au dat cu minus. Clubul a ajuns sa aiba grave probleme financiare, iar la finele stagiunii anterioare s-a ajuns chiar la fundul prapastiei.  In vara formatia a mai ramas in lot doar cu 5 jucatori, iar bugetul clubului a fost dramatic micsorat. Lotul s-a completat, dar, evident, jucatorii adusi in actualele conditii nu o putea mentine pe Kidderminster in grupul echipelor cu pretentii din Conference National.

!NFO: Kidderminster Harriers Football Club s-a infiintat in anul 1886. Formatia isi disputa meciurile de acasa pe Aggborough, un stadion cu o capacitate de 6,250 (3,140 pe scaune). Este singurul club din Worcestershire county care a evoluat in al doilea esalon fotbalistic al Angliei, intre 2000 si 2005.

Sezonul in curs

Dupa primele 14 runde, Kidderminster ocupa ultimul loc. Nu are nicio victorie si a incasat deja 25 de goluri. A adunat 6 remize, insa doar 2 in 7 partide acasa, acolo unde a pierdut pe linie ultimele 4 meciuri. Distanta fata de locurile ce o mentin in Conference National nu este deocamdata mare, doar 5 puncte, dar in ritmul actual, aceasta se va majora.

Azi, KidderminsteR joaca acasa, impotriva lui Boreham Wood, o alta trupa slaba a sezonului in curs: pozitia a 20-a, cu 11 puncte.  Poate ca nu e cel mai bun meci in care sa mizam contra lui Kidderminster, dar problemele formatiei si parcursul pe care anunta ca-l va avea in actualul campionat, sunt de retinut, pentru ca pe viitor ne-ar putea aduce profit.

1.55 e cota pariului x2 in Kidderminster – Boreham Wood


Se intampla acum 42 de ani: Romania – Finlanda 9-0! (video)


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu