Pierre-Emerick Aubameyang, supereroul lui Dortmund! Celebrarile prin care gabonezul-minune a intrat in inimile fanilor Borussiei

Nu mai reprezinta nicio supriza faptul ca Pierre-Emerick Aubameyang este considerat drept unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii. Gabonezul in varsta de 27 de ani a impresionat in urma cu mult timp, inca de pe vremea in care evolua in tricoul francezilor de la St. Etienne. Actualmente insa, Auba se afla in varful de forma al carierei sale, contabilizand o medie incredibila dupa 28 de meciuri in acest sezon de Bundesliga: 1 gol pe meci!


E Aubameyang, e spectacolaubameyang 2

Pierre-Emerick a devenit renumit nu doar prin prisma evolutiilor sale de exceptie pentru echipele de club, in special pentru St. Etienne si Borussia Dortmund, dar si prin celebrarile sale savuroase si variate in urma reusitelor sale. De la folosirea mastilor din celebrele benzi desenate cu Spiderman sau Batman, la salutul “militaresc” si pana la acrobatiile care au facut intotdeauna deliciul publicului, a incantat intotdeauna prin reprezentatiile sale de pe gazon.

65 de milioane de euro este cota de piata actuala a lui Pierre-Emerick Aubameyang, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com


Citeste si:

Tinta “cormoranilor”

Cele 176 de goluri inscrise de-a lungul intregii sale cariere in fotbalul profesionist au atras in mod deosebit atentia celor mai importante cluburi din Europa, iar una dintre pretendentele la semnatura lui Aubameyang este chiar FC Liverpool. Actualmente tehnician la ocupanta locului 3 in Anglia, fostul antrenor al Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp, ar fi foarte interesat de achizitia fostului sau elev, iar unul dintre atuurile neamtului ar fi relatia excelenta pe care a avut-o in Germania cu varful gabonez. Totusi, suma de transfer prefigurata pentru o asemenea mutare este considerata uriasa pana si pentru un club ca Liverpool: 83 de milioane de euro!

Vezi AICI celebrarile savuroase ale atacantului Borussiei Dortmund!

Golgheter in Bundesliga

Ajuns in finala Cupei Germaniei cu Borussia Dortmund, dar si pana in sferturile UEFA Champions League, Pierre-Emerick Aubameyang a contribuit decisiv la performantele echipei sale care, insa, este foarte aproape de a incheia sezonul de Bundesliga in spatele revelatiei campionatului, Red Bull Leipzig. Cu toate acestea, Aubameyang se afla pe primul loc (27) in topul clasamentului golgheterilor din prima liga a Germaniei, avand doar o reusita in plus fata de varful lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski (26). Astfel, cu patru runde inainte de finalul sezonului, cei doi atacanti letali vor duce o lupta crancena pentru sefia ierarhiei marcatorilor in Germania.

1.45 este cota oferita de Unibet pentru cel putin un gol inscris de Aubameyang in acest week-end, in fata lui FC Koln.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu