Playoff-ul din Liga 1 revine în forță cu reeditarea meciului care a decis campioana sezonul trecut

PARIURI PLAYOFF SUPERLIGA

Odată trecută pauza competițională prilejuită de fereastra internațională pentru meciurile echipelor naționale întreaga atenție revine asupra luptei pentru titlu în Liga 1. Etapa secundă programată la finalul acestei săptămâni (29-31 martie) programează dueluri care pot strânge clasamentul sau pot face ca unele echipe să evadeze ca într-un pluton imaginar de ciclism. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

Trei selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de la finalul acestei săptămâni am ales cele trei meciuri programate în etapa a 2-a din playoff, în Liga 1, și cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte am mizat pe un total de șase piețe de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Sepsi – CFR Cluj (vineri, 20:30)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.10)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.88)

Un meci între două echipe care au pierdut cu același scor în prima etapă din playoff. CFR a fost învinsă acasă de Universitatea Craiova (2-1), în timp ce Sepsi a pierdut în deplasare cu FCSB.

CFR Cluj este la opt puncte liderul FCSB și echipa lui Adrian Mutu nu-și permite vreun alt pas greșit, riscând să se rupă de plutonul fruntaș. Aflată la șase puncte de podium, Sepsi nu are altă opțiunea decât victoria dacă vrea să spere la o participare în cupele europene sezon viitor.

O singură victorie au obținut covăsnenii în ultimele patru meciuri de acasă, în timp ce formația din Gruia n-a pierdut de patru meciuri în deplasare, partide cu goluri de ambele părți (GG).

Sepsi a câștigat ultimul meci cu CFR, chiar pe teren propriu, cu 2-1, în decembrie 2023. Anterior, CFR câștigase autoritar meciul din Gruia, cu 3-0.

Universitatea Craiova – Rapid (sâmbătă, 21:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.45)

Duel de care pe care între două echipe aflate pe podium în acest moment, la egalitate de puncte, și care nu fac vreun secret că țintesc prima poziție în clasament.

Universitatea Craiova are patru victorii și o remiză în ultimele cinci meciuri din campionat, toate fiind meciuri în care ambele echipe au marcat.

Rapid a obținut un singur punct în ultimele două deplasări și acela fiind adus tocmai din duelul cu Universitatea Craiova, pe 4 martie, în sezonul regular.

Un meci în care au fost acordate cel puțin două cartonașe galbene de fiecare parte.

În patru din ultimele cinci meciuri directe ambele echipe au înscris.

Farul – FCSB (duminică, 21:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.50)

Sezonul precedent meciul de la Ovidiu din playoff a decis soarta titlului din Liga 1. FCSB a condus cu 2-0, pentru ca în final cei de la Farul să se impună, cu 3-2, după un scenariu de Betano Avantaj.

Farul a intrat in extremis în playoff, dar a început perfect partea decisivă a campionatului, cu victorie pe terenul Rapidului (2-1). Aceasta este de altfel singura victorie pentru campioana sezonului trecut în ultimele cinci etape.

FCSB conduce autoritar în clasament, având un avans de șapte puncte față de urmăritoarele Universitatea Craiova și Rapid, echipe care se înfruntă în meci direct în această rundă secundă din playoff. Diferența dintre FCSB și Farul este de zece puncte, dar echipa dobrogeană a pus ochii pe podium zonă de care o despart doar trei puncte.

Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri directe, excepție făcând doar meciul de la Ovidiu din sezonul regular, când FCSB s-a impus cu 1-0.

Cota peste 10

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Sepsi-CFR, Universitatea Craiova-Rapid și Farul-FCSB din etapa secundă a playoff-ului în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 13.98, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 699,30 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

 


Betano

D.172/30.01.2017

Bonus 100% până 500 RON la prima depunere

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu