Predictorul1x2: Ai aici cele 12 ponturi ale lui Doru Craciun!

In etapa a cu numaurul 15 a PREDICTORULUI1X2, participantii la concurs au posibilitatea de castiga premii totale de 1500 lei. Atentie! O parte din suma este alocata premiilor speciale, acestea acordandu-se castigatorilor care il vor invinge in predictii pe Doru Craciun. Ai aici pariurile selectate de Doru pentru runda din Predictor. Participa si tu GRATUIT – click aici – intra in cursa pentru premii si ia-te la ”tranta” cu Doru in pronosticuri pentru castigurile speciale!

CITESTE SI:
CLICK AICI PENTRU A PARTICIPA LA ETAPA A 15-A DIN PREDICTOR!

dorudoru

 

Ce este predictorul?
Predictorul 1×2 este un concurs gratuit inspirat din celebrul pronosport cu minim o etapa saptamanala si in care poti castiga o multime de premii.
Jocul se desfasoara pe etape si oricine are un cont pe Pariuri1x2 poate sa participe. Regulile sunt foarte simple si scopul este sa pronostichezi corect ( 1 , x sau 2 ) cat mai multe dintre meciurile care sunt propuse in fiecare etapa.

Cum castig/Premii

Cu ocazia acestei etape poti castiga unul dintre cele 10 freebeturi de 100 RON pe Sportingbet sau unul din cele 10 Paysafecarduri de 50 RON.

Tot ce trebuie sa faci ca sa le castigi este sa ai un cont Sportingbet deschis prin Pariuri1x2 ( sau sa iti deschizi unul ) si sa postezi predictiile pe aceasta pagina. Astfel poti castiga pana la 10   freebeturi x 100 RON.

In plus, daca pui predictii mai bune decat Doru Craciun   atunci poti sa iei unul dintre Paysafecardurile de 50 RON. ( maxim 10 )

ATENTIE: Pentru aceasta etapa, premiile vor fi acordate doar celor care au conturile Sportingbet deschise prin Pariuri1x2.ro sau isi deschid un cont nou folosind linkurile de pe site. Daca nu aveti cont afiliat Pariuri1x2 se va primi doar 30% din valoare iar premiul se va acorda doar sub forma de freebet.

CITESTE SI:

 

 

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu