Preliminarii EURO 2016: Trecem in revista derby-urile etapei! Cote!

Ne asteapta o noua etapa incendiara in preliminariile pentru Europeanul programat anul viitor, in Franta. Vom avea destule confruntari cu extrem de importante in ceea ce priveste accederea directa la turneul final, adevarate derby-uri ale rundei. Unul dintre acestea, evident, cel de la Budapesta, dintre Ungaria si Romania!

Preliminarii EURO 2016

Joi

Primul meci tare al etapei, se va disputa joi seara, la Amsterdam. Islanda, suprinzatorul lider al grupei A, se deplseaza in fief-ul Olandei, formatia cu doar 10 puncte castigate in primele 6 jocuri. In tur, islandezii s-au impus cu 2-0. Daca vor reusi sa smulga un punct si pe Amsterdam ArenA, Finnbogason isi pot pregati deja de aparitia la Euro.

Tot joi mai avem programate cateva confruntari cu greutate. In grupa B, Belgia primeste vizita Bosniei Herzegovina. Oaspetii nu au inceput foarte bine campania, insa cele 6 puncte castigate in ultimele 2 etape, cu un succes contra Israelului, i-au readus in batalia pentru calificare. De amintit ca in tur, cele doua au remizat la 1.
In aceeasi grupa avem si intalnirea dintre Cipru, a 4-a clasata si Tara Galilor, neasteptatul lider al grupei. Bale si compania au prima sansa la victorie, iar daca-si vor respecta statutul de favoriti, castigand intalnirea, galezii sunt cu un picior si jumatate la turneul din Franta.
De urmarit si duelul Bulgaria – Norvegia, in care vecinii nostri de la sud isi joaca una dintre ultimele sanse de calificare directa la Euro 2016.

Vineri

Pentru noi, meciul zilei de vineri este fara indoiala Ungaria – Romania. Toate calculele legate de acest mare derby, le gasiti aici.

In aceeasi zi o vom vedea la treaba si campioana mondiala en-titre. La Frankfurt, Germania are o revansa de luat in fata Poloniei, dupa infrangerea cu 0-2 din depalsare. Succesul ar urca nationala lui Low pe primul loc al grupei D, cu doar 3 etape inainte de final.
Scotia astepta cu nerabdare rezultatul acestui meci. In cazul in care Polonia pierde, iar Fletcher si compania se impun in Georgia, scotienii au sansa de a urca pe pozitia secunda a grupei.

Foarte interesanta se anunta si disputa Danemarca – Albania. Se intalnesc ocupantele locurilor 2-3 din grupa I, la egalitate de puncte. De mentionat faptul ca invingatoare partidei, daca vom avea una, preia sefia grupei, cel putin pana la meciurile rundei urmatoare, progrmate la 3 zile distanta.

Sambata

In ultima zi de desfasurare a etapei – de duminica incep duelurile rundei urmatoare – avem de asemenea o serie de jocuri cu greutate. Contra Slovaciei, la Oviedo, Spania nu tinteste doar revansa dupa infrangerea din tur. Aceasta pentru ca victoria la 2 sau mai multe goluri diferenta, o urca pe prima treapta a ierarhiei.
In aceeasi grupa, Ucraina este somata sa o invinga pe Belarus, la Lvov, pentru a ramane in cartile calificarii directe.

Duel de foc si la Moscova, acolo unde se vor infrunta Rusia si Suedia, echipele clasate pe pozitiile a 3-a, respectiv a 2-a in grupa G. Un eventual esec al gazdelor, poate chiar si o remiza, o indeparteaza si mai mult pe Rusia de locul 2. Sanse la prima pozitie nu pra mai sunt, Austria avand 8 puncte in plus acumulate fata de nationala lui Slutsky si 4 peste Suedia.

Nu uitam de Elvetis – Slovenia, marele derby pentru locul secund al grupei E. Gazdele au un avans de 3 puncte in fata adversarului din runda a 7-a, insa oaspetii pornesc cu un ascendent moral, asigurat de succesul cu 1-0 din tur!

Cotele celor mai importante meciuri programate in aceasta etapa a preliminariilor pentru Euro 2016:

Joi, ora 21:45 – Olanda – Islanda, 1.28  5.00  10.00
Joi, ora 21:45 – Cipru – Tara Galilor
Joi, ora 21:45 – Belgia – Bosnia
Joi, ora 21:45 – Bulgaria – Norvegia
Vineri, ora 19:00 – Georgia – Scotia
Vineri, ora 21:45 – Germania – Polonia
Vineri, ora 21:45 – Feroe – Irlanda de Nord
Vineri, ora 21:45 – Ungaria – Romania
Vineri, ora 21:45 – Danemarca – Albania
Sambata, ora 19:00 – Ucraina – Belarus
Sambata, ora 19:00 – Rusia – Suedia
Sambata, ora 21:45 – Spania – Slovacia
Sambata, ora 21:45 – Elvetia – Slovenia


 

Facem calcule: Cum ar arata clasamentul grupei F cu un succes al Romaniei la Budapesta!


 

Ungaria ne atacă cu Szalai si Dzsudzsak! Suprize in lotul Greciei!


Sondaj: Cate puncte scoatem din dubla cu Ungaria si Grecia?

 


 

 

 

 

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu