Preview Australian Open. Face Halep surpriza?

Preview! La 38 de ani, Serena Williams e favorită să câștige Australian Open. Ar fi al 34-lea turneu de Grand Slam pentru jucătoarea din SUA.

Naomi Osaka e deținătoarea titlului, dar va fi foarte greu să și-l păstreze. Simona Halep, Ashleigh Barty, Bianca Andreescu și Karolina Pliskova sunt alte jucătoare care se pot bate pentru trofeu.

Ashleigh Barty, liderul mondial, joacă în fața conaționalilor săi, ceea ce ar putea fi considerat un atu. Însă terenul „propriu” ar putea funcționa și ca o presiune pentru jucătoarea de 23 de ani.

E foarte interesant cum va arăta jocul Biancăi Andreescu, dar și la ce nivel fizic se va prezenta Osaka.

Serena Williams este într-o formă bună și e un adversar de temut. Simona Halep s-a încălzit la Adelaide și are toate motivele să privească turneul australian cu optimism. Anul trecut, prin victoria de la Wimbledon, Halep a demonstrat că poate fi cea mai bună și pe suprafețe rapide.

Petra Kvitova și Karolina Pliskova sunt specialiste pe hard și vor fi greu de învins. Rămâne de văzut la ce nivel de joc sunt cele două jucătoare din Cehia.

Mai putem aveam așteptări de la Elina Svitolina, Garbine Muguruza, Sloane Stephens și Angelique Kerber. În timp ce Sofia Kenini, Dayana Yastremska, Amanda Anisimova și Cori Gauff pot fi marile surprize ale turneului.

Pariaza aici!

preview

 Casa de pariuri eFortuna biletvine cu o oferta speciala pentru toti jucatorii care isi deschid acum un cont. Daca esti jucator nou la eFortuna, ai bonus de bun venit în valoare de până la 500 de lei.

preview

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu