Programul si cotele mansei retur a semifinalelor UEFA Champions League! | Real Madrid si Juventus au calificarea in mana, monegascii au o parte de o misiune imposibila la Torino

In mod mai mult sau mai putin surprinzator, mansa tur a semifinalelor Ligii Campionilor a decis, in proportie de peste 90%, finalistele de la Cardiff. Real Madrid nu i-a acordat nicio sansa pe “Bernabeu” unui Atletico anemic, in ce rigurozitatea tactica si cinismul lui Allegri au cucerit sanctuarul monegascilor miercuri seara.  In consecinta, sunt sanse uriase ca pe 3 iunie, pe “Millenium Stadium” din Cardiff, sa avem parte de o finala asteptata de toti fanii fotbalului: Real Madrid – Juventus.


Defensiva impenetrabila

Miercuri seara, pe “Stade Louis II”, “dubla” lui Gonzalo Higuain a decis soarta calificarii lui Juventus. Desi AS Monaco s-a ridicat la inaltimea jocului, creandu-si ocazii importante de gol prin Mbappe, Falcao sau Bernardo Silva, legendarul Gianluigi Buffon a avut un cuvant greu de spus, iar “bianconerii” s-au impus cu 2-0. Cu toate ca am avut parte de rezultate halucinante in aceasta editie de UEFA Champions League, iar 0-2 nu reprezinta un rezultat imposibil de intors, Juventus a convins pe toata lumea in acest sezon prin evolutiile extrem de solide, in special din puncte de vedere defensiv, astfel ca, putem spune, practic, ca aceasta calificare este deja jucata. In consecinta, ne putem astepta la un prim gol in meci al “Batranei Doamne” in mansa retur, pe “Juventus Stadium”, la o cota de 1.50.

Ma 21:45 Juventus Torino – AS MonacoCote: 1.67  3.90  5.10


Citeste si:

Ronaldo si restul lumii

Cristiano Ronaldo stabilieste recorduri dupa recorduri, la foc continuu. Portughezul a uluit din nou marti seara, pe “Santiago Bernabeu”, intr-un duel ce se presupunea a fi echilibrat intre cele doua rivale din oras. Contrar asteptarilor, am avut parte de un meci fara istoric, in care hat-trick-ul lui Cristiano Ronaldo nu numai ca a stabilit o noua serie de recorduri unice, dar a transat din temelii soarta calificarii. In consecinta, Atletico Madrid nu poate emite pretentii la o eventuala calificare in marea finala de la Cardiff in primul rand din cauza evolutiilor submediocre pe care le arata de ceva vreme. In plus, instabilitatea situatiei tehnicianului lui Diego Simeone pare sa fi destabilizat serios echipa, astfel ca nu exista niciun dubiu in privinta finalistei din Madrid. Una peste alta, Atletico trebuie sa isi respecte blazonul, iar bookmakerii anticipeaza si ei acest lucru, oferind o cota de 1.61 scenariului in cadrul caruia ambele echipe vor marca.

Mi 21:45 Atletico Madrid – Real MadridCote: 2.70  3.55  2.50


Cotele Unibet pentru castigatoarea UEFA Champions League:

unibet ucl

 

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu