PSG – Lyon : SuperCupa Frantei pe taram canadian !!

Screenshot_10In orasul canadian Montreal, Paris SG si Lyon se intalnesc in meciul pentru Trofeul Campionilor. Meciul de deschidere al noului sezon de Ligue 1 se va disputa intre castigatoarea campionatului Frantei si castigatoarea Cupei, totusi anul acesta va juca echipa ce a terminat pe locul secund, Lyon, dupa ce Paris SG a reusit castigarea ambelor competitii.

Sursa foto : culturepsg. com

SuperCupa Frantei : PSG – Lyon ….

In aceasta seara, campionii Frantei pot pune mana pe al 3-lea titlu consecutiv, Trofeul Campionilor ( SuperCupa in varianta franceza ) cand vor intalni Lyon-ul la Montreal. Jucatorii lui Laurent Blanc s-au bucurat de o impresionanta stagiune de pregatire inaintea noului sezon de Ligue 1, unde au castigat 4 din cele 5 meciuri disputate. Cea mai recenta victorie a venit joi cand au invins formatia Manchester United cu scorul de 2-0 multumita celor doua goluri inscrise in prima repriza de Blaise Matuidi si Zlatan Ibrahimovic pe Soldier Field din Chicago, Statele Unite.
Antrenourul celor de la Paris SG, Blanc a dezvaluit dupa acel meci ca au fost foarte aproape de a-l transfera pe Angel di Maria in urma unor discutii apropiate intre staff-ul celor doua cluburi. Parizienii au fost foarte “linistiti” in aceasta vara in ceea ce privesc transferurile, aducand la echipa numai doua nume noi, portarul Kevin Trapp si mijlocasul Benjamin Stambouli. Dupa castigarea campionatului in Franta si sezonul trecut in Liga Campionilor unde au facut niste meciuri memorabile, Paris SG va avea si anul acesta aceleasi target-uri, castigarea campionatului si un parcurs cat mai lung in Liga. Cu un lot de jucatori excelenti si un antrenor pe masura, ne este foarte greu sa credem ca Trofeul Campionilor din aceasta seara din Montreal le va scapa din vitrina.

Echipa probabila ….

Trapp – Maxwell, Thiago Silva, Aurier, Van der Wiel, Verratti, Stambouli, Matuidi, Cavani, Ibrahimovic, Moura.

Lyon a terminat sezonul trecut pe locul secund, cea mai inalta pozitie a clasamentului pentru ei din 2010 incoace. Jucatorii lui Hubert Fournier au facut un sezon foarte bun, punand mereu presiune pe lider, dar in final au terminat pe locul second la 8 puncte de Paris SG. Totusi, ramane intrebarea daca Lyon va putea face acelasi lucru si sezonul acesta, un sezon in care la echipa au venit decat 2 jucatori noi, dar au plecat 6 de pe Stade de Gerland. In pauza competitionala de vara nu au aratat o forma foarte buna in meciurile de pregatire, din cele 5 meciuri disputate, au reusit numai o victorie si 4 infrangeri. Lyon a participat si la Emirates Cup, si prin cele doua infrangeri la rand, 6-0 impotriva lui Arsenal si 2-0 in fata lui Villarreal au pus capat aventurii lor in acea Cupa.

Echipa probabila ….

Gorgelin – Mboumbouni, Bisevac, Kone, Labidi, Malbranque, D’Arpino, Mvuemba, Beauvue, Kalulu, Benzia.

TEAM NEWS ….

Paris SG nu prezinta accidentari de ultima moment in lot, inaintea meciului din aceasta seara. David Luiz, Edinson Cavani si Thiago Motta pot fi vazuti inca din primul minut in teren, chiar daca au stat pe banca impotriva celor de la Manchester United.

Gueida Fofana si Clement Grenier, ambii sunt accidentati pentru Lyon, pe cand Nabil Fekir este indisponibil pentru cumul de cartonase. Ex-jucatorul lui Paris SG, Christophe Jallet a fost anuntat ca va fi in primul 11 pentru Lyon.

Concluzii si pont ….

Paris SG va intra pe teren in aceasta seara cu moralul ridicat, cu o echipa net superioara adversarului dupa un stagiu de pregatire in care au bifat 4 victorii din 5 meciuri disputate, cu o echipa completa si gata de actiune pentru noul sezon. Lyon nu poate fi subestimata, fiind totusi echipa care a terminat campionatul pe locul secund, dar si asa, nu pot face fata lui Zlatan & Co.

  • Paris SG marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 1.79 
  • Paris SG sa castige in timpul regulamentar @ Cota 1.65

( Dragos Oprescu ).



FC Botosani – FCSB, moldovenii cauta prima victorie in fata campioanei.


UFC Night – UFC 190 !!


Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu