Cotele pentru Romania – Danemarca s-au modificat! Iata cum sunt vazute sansele tricolorilor acum!

romania - danemarca

Partida Romaniei din preliminariile Cupe Mondiale din 2018 se apropie, iar casele de pariuri si-au modificat deja in mod repetat cotele. Vesti bune pentru „tricolori”!


Daca iti faci chiar cont la Sportingbet poti paria orice pronostic complet gratuit din bonusul de pana la 200 RON pe care il primesti! Indiferent daca acesta este sau nu castigator, nu vei pierde nici un leu!

Du 21:45 Romania – Danemarca

La deschiderea pariurilor pe partida Romania – Danemarca, Unibet oferea o cota de 2.85 pentru victoria romanilor, 3.10 pentru egal si 2.65 pentru victoria oaspetilor. Sportingbet dadea danezilor sanse chiar ceva mai bune. 2.90, 3.00 si 2.60 erau cotele pentru 1X2. Cotele pentru victoria Romaniei au evoluat in mod similar la ambele case de pariuri. In prima faza, acestea au urcat, pana la 3.00 si respectiv 2.95, pentru ca apoi sa ajunga la 2.90 la ambele case. De cealalta parte, victoria danezilor pare mai putin probabila, cotele celor doua case urcand pana la 2.70.

Aceleasi tendinte se pot observa si la pariurile de tip draw no bet (cu returnarea mizei in cazul remizei). La cea mai recenta actualizare, atat Unibet cat si Sportingbet au taiat cotele Romaniei, cele ale oaspetilor urcand in mod constant.


Daca inca nu ai plasat niciodata un pariu de pe mobil pe Unibet, ai sansa sa incepi cu „dreptul”, iar primul tau pariu de pe mobil – in cazul in care este pierzator, este rambursat integral in limita a 50 RON! Astfel, indiferent ce se intampla in teren, tu poti fi linistit!

La pariurile pe goluri, Unibet a redus cota pentru peste 2.5 goluri de la 2.55 la 2.50. Sportingbet vede golurile ca fiind chiar mai probabile, stabilind cota de 2.45 pentru cel putin trei reusite in meci.

Pe pietele de scor corect, Unibet a marit cota pentru scorul de 1-0 de la 7.00 la 7.50. 1-1 este cel mai probabil scor in cazul unei remize. Ambele case de pariuri au redus recent cotele pentru acest rezultat. In cazul unei victorii a oaspetilor, 0-1 pare sa fie scorul anticipat de casele de pariuri, dar cotele pentru acest pronostic au crescut cu 0.50 de la deschiderea pietelor.


Citeste si: 

Premii SPECTACULOASE in Predictorul 1×2!
Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu