Cine-l mai poate opri pe Cristiano Ronaldo? Cota 2.50 pentru ca portughezul sa fie desemnat golgheterul Cupei Mondiale, in conditiile in care acesta a punctat deja de 4 ori!

Iran - Portugalia

In cursul zilei de astazi, Portugalia, condusa din teren de catre „artizanul” Cristian Ronaldo, a reusit sa o invinga pe Maroc cu scorul de 1-0 la finele unei partide in care africanii au fortat obtinerea unei remize.


Prestatia lui Cristiano Ronaldo

Dupa ce lusitanul reusise un hattrick de senzatia impotriva Spaniei in meciul de debut al nationalei sale la Cupa Mondiala, aceasta a reusit sa deschisa scorul in minutul 4 al intalnirii cu Maroc. Astfel, Cristiano Ronaldo s-a „instalat” in fruntea clasamentului golgheterilor de la turneul final, cu 4 reusite. In imediata apropiere se afla rusul Cheryshev, ce a inscris 3 goluri in primele doua runde. De asemenea, notam faptul ca Dzyuba, Costa, Kane si Lukaku au si ei cate 2 goluri inscrise la acest turneu final.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Citeste si:

Cotele pentru obtinerea titlului de golgheter la Cupa Mondiala


Citeste si:

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu