Rugby World Cup 2015: O competitie fara surprize!

Cupa Mondiala la rugby va debuta vineri seara pe celebra arena „Twickenham” din Londra. In meciul inaugural al celei de-a opta editii a Cupei Mondiale se vor confrunta Anglia, locul 4 in ierarhia mondiala – cea mai bine clasata dintre echipele europene, si Fiji, locul 9 in lume.

Desi face parte dintr-o Grupa A foarte puternica, alaturi de Fiji, Australia, Tara Galilor si Uruguay, in plus fara Manu Tuilagi si Dylan Hartley, lasati in afara lotului din motive diciplinare, Anglia ramane totusi o forta, mai ales ca va juca acasa. Anglia porneste cu prima sansa in partida cu Fiji, dar va avea de tras ca sa castige grupa.

Noua Zeelanda, campioana mondiala en-titre si lider in ierarhia mondiala, e vazuta de specialisti drept marea favorita la cucerirea titlului suprem si la editia din acest an. Un parior din Waikato, regiune din insula de Nord a Noii Zeelande, a mizat deja 50.000 de dolari pe succesul All Blacks la Rugby World Cup 2015. Aceasta reprezinta cea mai mare suma pariata vreodata pe nationala Noii Zeelande, care are o cota de 2,25 pentru castigarea trofeului in Anglia.

rugby2

Cum in rugby surprizele sunt destul de rare, e de asteptat ca si editia din acest an a Cupei Mondiale sa fie una a favoritelor, cu un plus evident pentru trupa pregatita de Stephen William Hansen. Australia si Africa de Sud, locurile 2, respectiv 3 in clasamentul mondial, reprezentante ale emisferei sudice si adversare traditionale ale Noii Zeelande, au drept tinta titlul mondial. Ambele au cate un doua titluri supreme in palmares.

Prezenta la toate editiile Cupei Mondiale, nationala de rugby a Romaniei face parte la competitia gazduita de Anglia din Grupa D. „Stejarii” au o companie infernala, Franta, Irlanda, Italia si Canada, dar si-au propus un obiectiv mai mult decat indraznet: doua victorii!

(Adi Dobre)

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu