S-a anuntat suma pentru care Ronaldo poate pleca de la Real: NIMENI nu-si permite sa plateasca acesti bani!

la liga

Chelsea si PSG sunt formatiile ce par a se duela pentru transferul lui Cristiano Ronaldo in aceasta vara. Pana una, alta, insa, din aceasta ecuatie face parte si Real Madrid, clubul de care CR7 este legat prin contract pana in 2021. 

Iar Real nu pare in niciun fel dispusa sa se desparta de golgeterul sau. Presa spaniola anunta ca madrilenii au fixat deja pretul solicitat oricarei echipe ce doreste sa intre in negocieri pentru super starul portughez. Suma totala solicitata de Real este nici mai mult, nici mai putin de 400 de milioane de euro!! Gruparea din capitala Spaniei cere 200 de milioane de euro drept suma de transfer si inca pe atat,  compensatii pentru banii incasati de Ronaldo de la club, in ultimii 4 ani de mandat.

Citeste si:

Din cate se pare, miscarea este prima initiata de Florentino Perez in noul sau mandat de presedinte al Real-ului. Constient ca o buna parte din performantele recente ale clubului sunt legate de evolutiile de exceptie ale portughezului, Perez a trecut la actiune. Pretul de transfer solicitat este unul prohibitiv, in acest fel Real demonstrand cat de mult tine si are nevoie de Cristiano Ronaldo. Este de asteptat ca in urmatoarele zile si Ronaldo sa revina la sentimente mai bune fata de Real Madrid, echipa pentru care a inscris 406 goluri, in 394 de aparitii in toate competiile!

1.50 este cota propusa de Unibet variantei „Ronaldo nu se va transfera in aceasta vara de la Real Madrid”

2.75 are cota Ronaldo sa devina golgeterul stagiunii 2017/2018 de La Liga

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu