BREAKING NEWS: Este OFICIAL! Hector Cuper a anuntat faptul ca-l va utiliza din primul minut pe Salah impotriva selectionatei Uruguayului!

Vineri, incepand cu ora 15:00, se va disputa partida Egipt – Uruguay, din cadrul primei runde a Grupei A de la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia.


Problema titularizarii lui Salah in Egipt – Uruguay

Accidentarea lui Salah din cadrul finalei Ligii Campionilor dintre Real Madrid si Liverpool a ridicat semne de intrebare serioase cu privire la prezenta acestuia in Rusia. Cu siguranta, fiecare fan al „sportului rege” s-a intrebat aproape in fiecare zi din ultima saptamana daca Mohamed Salah, cel mai bun jucator al sezonului recent incheiat din Premier League va fi sau nu titular in prima partida de la Cupa Mondiala. Ei bine, raspunsul a venit mai repede decat ne-am fi asteptat!


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

In cadrul unei conferinte de presa, antrenorul egiptenilor, Hector Raul Cuper, a dezvaluit faptul ca starul selectionatei pe care o manageriaza este refacuta „aproape 100%” si se asteapta ca aceasta sa incepa inca din primul minut duelul impotriva Uruguayului de la Cupa Mondiala.

Cu ceritutine, titularizarea lui Mo Salah va schimba radical calculele partidei din Grupa A, pe care echipa Pariuri1x2 a analizat-o „de la un capat la celalalt”. In continuare, va prezentam avancronicile pregatite de noi:


Avancronici Egipt – Uruguay

Cotele partidei Egipt – Uruguay

Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu