Sanse INFIME pentru “ros-albastri” de a castiga trofeul Ligii 1 la TAS » Ce cota URIASA ofera casele de pariuri unui asemenea scenariu

Play-off-ul Ligii 1 a luat sfarsit in urma cu cinci zile si, dupa cum bine stim, Viitorul Constanta a fost desemnata in premiera campioana Romaniei. Totusi, controversele au continuat sa apara, atat inainte cat si dupa ultima etapa din play-off; FCSB reclama faptul ca regulamentul nu specifica in mod clar faptul ca, in cazul egalitatii de puncte, criteriul meciurilor directe va fi aplicat strict pe rezultatele din play-off si nu pe cele din intreg campionatul.


Sfidarea regulamentului

Din moment ce Viitorul Constanta si FCSB au incheiat acest sezon la egalitate de puncte, “ros-albastrii” au gasit o chichita in regulament prin intermediul careia vor sa actioneze la TAS si sa profite de oportunitatea de a castiga titlul in Liga 1 in editia 2016/2017. Nu numai ca sansele ca acest scenariu sa aiba loc sunt extrem de mici, insa metodele la care recurg FCSB-istii sunt imorale, lipsite de onoare, acestia refuzand sa-si accepte infrangerea. Mai mult decat atat, numerosi avocati au declarat in presa faptul ca “ros-albastrii” nu ar avea nicio sansa la TAS, iar cucerirea campionatului de catre echipa lui Hagi nu poate fi pusa la indoiala.


Citeste si:

Chiar si asa, prin intermediul promotiei oferite de catre Winmasters, “Pariuri de la Utilizatori”, in cadrul careia Pariuri1x2 a propus o serie de evenimente foarte interesante, precum cele pe Dinamo, nationala Romaniei sau podiumul Ligii 1, putem profita de o noua varianta de pariere. In consecinta, cine crede ca FCSB va reusi sa intoarca soarta acestei editii de Liga 1 in favoarea sa la TAS si sa castige campionatul in al 13-lea ceas, poate beneficia de o cota uriasa: 14.00!

tas

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 2


Lasa un comentariu