Oferta dominata de Short Hochei League: Ce este, cum se joaca si unde ai cele mai tari pariuri!

Short Hochei League

Short Hochei League este una dintre cele mai importante competitii ce se desfasoara in aceasta perioada. Pariuri1x2 este aproape de urmaritorii hocheiului pe gheata si va ofera cele mai importante informatii despre competitia ruseasca ce va poate umple buzunarele!


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Ce este Short Hochei League?

Hocheiul scurt este pur si simplu o versiune „scurta” a hocheiului clasic, jucata pe aproximativ o treime din suprafata unui patinoar olimpic. Un meci se desfasoara pe perioada a 3 reprize de 10 minute, cu o pauza de un minut intre ele. Spre deosebire de hocheiul obisnuit, hocheiul scurt este un sport fara contact. Supfarata de joc este mica, relativ aglomertata, ceea ce ii face pe hocheisti sa nu poata accelara foarte mult in viteza. Astfel, aceasta versiune a sportului este mult mai putin impozabila fizic decat hocheiul normal.

Scorul final al meciurilor

Tinand cont de regulile de joc, este normal ca scorul final al partidelor sa fie unul mai mare decat in hocheiul obisnuit. De asemenea, subliniem faptul ca in cazul egalitatii in hocheiul scurt se va trece direct la lovituri de departajare pentru desemnarea castigatoarei si nu la regula „golului de aur”


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Unde se joaca si care este formatul competitiei?

Liga Pro etapizeaza turnee in doua orase diferite, doua turnee avand loc in Moscova si unul in Tver. In Tver, spre exemplu, sunt 6 echipe, impartite in doua gruped e cate trei. Cele trei echipe joaca de doua ori pe parcursul zilei, fiind acordate 3 puncte pentru castigatoarea unui meci in timpul regumantar, 2 puncte pentru castigarea in prelungiri si 1 punct pentru infrangerea in prelungiri. Atunci cand toate meciurile programate sunt incheiate, echipa cu cele mai multe puncte castiga turneul. Diferenta de goluri va face departajarea in cazul egalitatii de puncte.

Ce s-a intamplat pana acum in acest sezon?

Programul a fost extrem de incarcat, toate echipele jucand aproape zi de zi si adunand peste o suta de meciuri in 2020, majoritatea impotriva acelorasi adversari.

Unde poti urmari turneele din Short Hochei League?

Turneele de hochei au loc pe intreg parcursul zilei, acestea fiind transmise in direct pe site-urile diverselor case de pariuri. Una dintre acestea este Betano, unde simbolul din dreptul fiecarei partide programate atesta faptul ca doritorii vor putea urmari intreaga desfasurare in direct, fiind astfel mai aproape de actiunea propriu-zisa. Mai mult decat atat, va amintim faptul ca doritorii vor putea paria complet gratuit pe orice pariu disponibil din oferta pe Short Hochei. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va faceti cont acum la Betano (CLICK AICI!) si sa mizati gratuit din cei 500 RON pe care casa de pariuri vi-i bune la dispozitie ca bonus de bun venit!

Short Hochei League

Short Hochei League

Unde pot gasi cele mai bune pariuri pe Short Hochei League?

Pariuri1x2 va pune zilnic la dispozitia urmaritorilor cele mai bune pariuri pe hocheiul scurt. Le puteti gasi zilnic, in sectiunea aferenta disponibila pe site-ul nostru, pe care o puteti accesa mai jos.


Beneficiaza de 100% BONUS DE REÎNCĂRCARE la Betano!

  • Deschide-ti un cont la Betano accesand ACEST LINK.
  • Fă o depunere pe Betano.com (de minim 20 lei) și vei primi un bonus de 100%. Mai exact: depui 20 lei, primesti in plus 20 lei. Depui 500 lei, primesti alti 500 de lei din partea agentiei.
  • Bonusul va fi activat în contul tău imediat după depunere. Nu trebuie să folosești nici un „cod special” la depunere.
  • Poti incepe sa pariezi! Utilizeaza bonusul conform termenilor si conditiilor Betano si acumuleaza profit.

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 1 0


Lasa un comentariu