AO 2020 » Halep, duel cu foc cu Mertens pentru un loc in sferturile primului Grand Slam al anului! Constanteanca este cotata cu a doua sansa la cucerirea trofeului!

AO 2020 » Simona Halep a depasit-o in turul al treilea de la Australian Open pe Yulia Putintseva, calficandu-se in optimile turneului de la Antipozi.

Desfasurarea partidei din turul al treilea

Jucatoarea din Kazakhstan, Yulia Putintseva (38 WTA), nu i-a pus nici o problema Simonei Halep, favorita noastra dominand categoric partida. Primul act a fost unul fara istorie, fostul numar 1 mondial etalandu-si superioritatea prin adjudecarea mansei inaugurale fara drept de apel, scor 6-1. In setul secund, Putintseva a scos la inaintare toate „armele” din dotare. Totusi, acestea s-au dovedit a fi insuficiente impotriva romancei, Yulia reusind sa castige doar 4 game-uri. Astfel, in nici un moment nu s-a pus problema castigatoarei, setul secund incheindu-se cu scorul de 6-4 in favoarea Simonei.


Urmareste pagina noastra de Facebook!


Duel Romania – Belgia in optimi

Urmatoarea adversara pe care o va intalni constanteanca in drumul spre cucerirea celui de-al treilea trofeu de Grand Slam al carierei este Elise Mertens. Aflata pe locul 17 in ierarhia mondiala, belgianca a dispus in primele tururi de Danka Kovinic (6-2, 6-0), Heather Watson (6-3, 6-0) si CiCi Bellis (6-1, 6-7, 6-0).

Pana in prezent, Mertens si Halep s-au intalnit de 3 ori. Simona a castigat primele 2 meciuri directe, ambele dispute fiind jucate pe zgura in 2018. In schimb, Elise s-a impus in cel mai recent duel direct, pe hard-ul de la Doha in februarie 2019, scor 6-3, 4-6, 6-3.

Potrivit caselor de pariuri, Simona Halep este cotata cu prima sansa in vederea obtinerii victoriei in partida din optimile de finala. Bookmakerii listeaza victoria Simonei la o cota de 1.75, in vreme ce succesul sportivei din Belgia este cotat cu 2.10.


Urmareste live desfasurarea tuturor evenimentelor pe LiveScore Pariuri1x2.ro


Halep, a doua favorita la castigatoare la AO 2020

Inaintea partidelor din faza a treia a competitie, constanteanca era cotata cu a treia sansa in vederea castigarii trofeului, bookmakerii atribuindu-i o cota de 6.50. Ca urmare a eliminarii timpurii suferite de Karolina Pliskova, invinsa in saisprezecimile de finala de rusoaica Pavlyuchenkova, dar si a parcursului fara set pierdut de „Super Simona”, Halep a urcat in topul favoritelor la pariuri pe pozitia secunda, in spatele liderului mondial Ashleigh Barty!


Bonusuri GARANTATE de până la 500 lei: Câștigă-le ACUM!

  • Inregistrează-te la Betfair accesand aceasta pagina și folosind la inscriere codul promoţional ZBAN01. Doar astfel poți beneficia de promoție!
  • Plasează 5 pariuri simple de minim 50 RON (10€), fiecare la o cota de 1.50 sau mai mare. Pariurile plasate pe aceeași selecție nu se califică pentru această promoție.
  • Dupa soluționarea celor 5 pariuri,  vei primi din partea Betfair un bonus de 100 RON (20€). Poți beneficia de această ofertă de 5 ori pentru a primi un bonus de maxim 500 RON (100€).

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Ti-a placut aceasta stire? 0 0


Lasa un comentariu