Simona Halep isi continua vacanta | Afla care este urmatoarea competitie la care va participa numarul 1 mondial!

simona halep

Simona Halep se afla in aceste momente in vacanta, insa redactia noastra a aflat care va fi urmatoarea destinatie a numarului 1 mondial in materie de turnee oficiale. 


Vacanta prelungita

Dupa titlul de grand slam cucerit la Roland Garros, primul al carierei pentru Simona, aceasta si-a luat o vacanta prelungita, una intrerupta de o scurta participare la Wimbledon, turneu la care reprezentanta noastra a avut un parcurs destul de scurt, fiind eliminata inca din turul 3 de catre Su-Wei Hsieh (37 WTA), cu scorul de 3-6, 6-4, 7-5.


Deschide-ti acum un cont la Unibet si intra in posesia pachetului BONUS de bun venit » 250 lei GRATUITI pentru pariurile tale!

Montreal, urmatoarea destinatie

Turneul de categorie Premier 5, disputat in acest sezon al Montreal, este urmatoarea competitie oficiala la care numarul 1 mondial va participa. Dotata cu premii in valoare de 2,820,000$, Rogers Cup este intrecerea pe care Simona a reusit sa o castige in 2016, dupa ce trecea in ultimul act de Madison Keys cu scorul de 7-6, 6-3. In 2017, turneul s-a disputat la Toronto, acolo unde Halep a ajuns pana in faza semifinalelor, fiind invinsa de Elina Svitolina (5 WTA), cu scorul de 6-1, 6-1.

Rogers Cup 2018 va debuta pe data de 6 august.


Citeste si:

500 RON BONUS la prima depunere

Primesti 100% din depunerea efectuata pana la 500 RON

Cel mai bun bonus este aici! 500 lei special prin Pariuri1x2

Joaca la aceasta casa de pariuri si primesti bonus sportiv de 500 lei

 

Ti-a placut aceasta stire? 2 0


Lasa un comentariu